Obavijesti

News

Komentari 84

'Motor odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u most...'

'Motor odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u most...'
1

Strava u Budančevici: Motociklom je udario u most prilaza kuće, potom u stup javne rasvjete, a zatim i u ogradu kuće. Motocikl je potpuno uništen, te se zapalio, a vozač je odletio još 50 metara...

VIDEO

U prometnoj nesreći na državnoj cesti broj 2 u Budančevici u četvrtak oko 19.50 sati poginuo je vozač motocikla I.V. (31) iz Vrbovca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:03

I.V. je na ravnom cestovnom potezu započeo preticati dva vozila na zadnjem kotaču. Prilikom spuštanja prednjeg dijela na kolnik izgubio je nadzor nad motociklom i sletio van kolnika, udario u most prilaza kuće, potom u stup javne rasvjete, a zatim i u ogradu kuće. 

Poginuo motorist: 'Na zadnjem kotaču je pretjecao kamione...'
Poginuo motorist: 'Na zadnjem kotaču je pretjecao kamione...'

Smrtno je stradao od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja. 

8
| Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Motocikl je bio potpuno uništen i zapalio se. Strašne scene bile su na cesti, motocikl smrvljen, 150 metara od mjesta udarca, a vozač je odletio još 50 metara.

- Samo se čuo udarac i iduće što sam vidio bio je plamen. Nisam vidio sam udarac, ali motor je odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u kameni most – rekao je jedan od vozača koji se u tom trenutku našao u blizini.

Pijan se zabio u policiju: 'Pa kaj ste tu stali?' 

U trenucima kad je policija radila očevid, oko 22 sata, vozač osobnog automobila zabio se u policijski automobil, koji je pak odbačen na vatrogasno vozilo.

Za volanom je bio potpuno pijani i dezorijentirani 31-godišnjak, izgubljen u vremenu i prostoru. Kombinacija njegova 2,35 promila, gužve na cesti, policijskih rotirki i bljeskajućih svjetala bila je jednostavno previše za njegove alkoholom narušene vozačke sposobnosti, piše ePodravina.

Kako kažu očevici, vozač je bio toliko pijan da ga je policija morala držati na nogama, a još im je lijepo i rekao “Pa kaj ste si tu stali”.

Naravno, vozač je na mjestu uhićen i protiv njega će biti podignut optužni prijedlog. Srećom, šteta je bila samo materijalna i nitko nije ozlijeđen.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca