To je to što me zanima!

U uvjerljivoj pobjedi zabio i najstariji debitant za Hrvatsku

Hrvatski hokejaši su 4-0 pobjedom protiv Velike Britanije otvorili Svjetsko prvenstvo Divizije 1B koje se do 26. travnja igra u Litvi. Zabili su Letang, Kostović i Novak
Vidi originalni članak

Hokejaši Hrvatske pobijedili su Veliku Britaniju 4-0 u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva Divizije 1B u Litvi. 

Naši su hokejaši poveli u 13. minuti preko Michaela Novaka. U samoj završnici prve trećine Hrvatska je zabila i drugi gol, a strijelac je bio Dario Kostović.

U svakoj od sljedeće dvije trećine zabili smo po gol i tako stigli do uvjerljive pobjede. U 28. minuti zabio je najstariji debitant u dresu Hrvatske, Alan Letang (38. godina), a konačnih 4-0 postavio je u 47. minuti drugim golom Kostović.

- Igrom smo pokazali da oni baš nisu bili takvi favoriti. Prvih deset minuta smo igrali malo opreznije i možda slabije, dok nismo stekli samopouzdanje. Mi smo svoje šanse bolje iskoristili, ali Mate Tomljenović na golu nam je jako puno pomogao. Padali su po njemu, htjeli su ga Britanci ozlijediti, ali nisu uspjeli - rekao je Kostović.

Hrvatska već u ponedjeljak igra novu utakmicu, a protivnik je Nizozemska.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nocni_kupac 21.04.2014.

    Skupina 1B je sto nego druga liga NHL lige :)

  • peter_1 20.04.2014.

    Valjda ćemo jednod dana i mi biti iznenađenje kao slovenija

  • Lyoto 20.04.2014.

    bravo za nase momke a i malo se pililo naopako da je britanija toliki favorit, kvota 5,60 bila na nase moralo se probat makar na manji ulog

Komentiraj...
Vidi sve komentare