To je to što me zanima!

Ubiru 1,4 milijarde godišnje, a nemaju 90.000 kn za prijenos euro utakmice hrvatskog kluba

Da stvar nije spasila jedna od nacionalnih TV kuća (RTL) gledatelji diljem Hrvatske ne bi mogli gledati silno važnu europsku utakmicu Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka nigdje pa niti na - Hrvatskoj radio televiziji
Vidi originalni članak

Zar je zaista Damir Mišković morao dignuti glas iz Soluna da bi navijači Rijeke i svi gledatelji u Hrvatskoj mogli vidjeti prijenos utakmice PAOK-Rijeka (1-1)? Zar je moguće da je 12.000 eura za prava prijenosa platio RTL, a ne HRT? Očigledno jest, i jedno i drugo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • istok os 20.08.2021.

    Hrt treba ugasit

  • Space Burek 20.08.2021.

    Najgora televizija koja postoji samo zbog toga jer je moramo placati. Tu i tamo bude neki dobar film, neka serija u debilno vrijeme oko ponoci a nekada bude i neki dobar dokumentarac ali sve je to jako slabo s obzirom koliko navaca uzimaju. Nekada su prenosili Spanjolsku i Talijansku ligu a danas nemaju bas nista... cak ni hnl. Imaju 4 programa od koja 2 nikada nitko ni ne gleda a svaki mjesec uzimaju 80kn. A za puno manje mozes dobiti evotv ili eon tv. Sramota... Zaboravio sam spomenuti debilne emisije i prijenose koje stavljaju na 1. ili 2. program iz godine u godinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare