To je to što me zanima!

Udarac za reprezentaciju uoči Splita: Šamanić je slomio šaku

Hrvatsku krajem lipnja očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre, a Veljko Mršić računao je na igrača San Antonija koji je utakmici s Brooklynom slomio metakarpalnu kost. Čeka ga duža stanka
Vidi originalni članak

Luka Šamanić (21) nema sezonu za pamćenje u San Antoniju iako je odigrao čak 33 utakmice (prošle sezone svega tri). Dobiva devet minuta po utakmici, zabija 3,7 poena, a sad će morati i na dužu stanku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi hrvatski košarkaš ozlijedio je ruku u porazu kod Brooklyna u noći na četvrtak. Slomio je metakarpalnu kost i čeka ga od četiri do čak osam tjedana pauze.

Spursi će bez njega pokušati zadržati poziciju koja im donosi razigravanje za doigravanje NBA-a (trenutačno su prvi iznad crte na Zapadu, deseti), a bez njega će morati i Veljko Mršić.

Hrvatsku košarkašku reprezentaciju od 24. lipnja čekaju kvalifikacije za Olimpijske igre u Splitu i Šamanić je trebao dobiti poziv za to okupljanje. Kako sad stvari stoje, od toga neće biti ništa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dalibor_juks 14.05.2021.

    Jel moguće da uspoređujete njegovu prošlu sezonu u kojoj je odigrao 3 utakmice s ovogodišnjom gdje je odigrao 33 utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare