To je to što me zanima!

Uefa je pustila još ulaznica, ali nema navijačkih čartera na dan finala?! Razlog je dosta bizaran

Agencije su planirale organizirati prijevoz navijača na dan finala protiv Španjolske u nedjelju, pa i povratak odmah nakon utakmice, ali to neće biti moguće
Vidi originalni članak

Dvadesetak tisuća hrvatskih navijača priredilo je fantastičnu atmosferu na utakmici protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija u srijedu na De Kuipu, a u nedjelju bi ih protiv Španjolske u Rotterdamu mogla biti i koja tisuća više.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tko nije ranije rezervirao ulaznicu, još je može nabaviti na stranicama Uefe OVDJE po 20 i 50 eura za drugu, odnosno treću kategoriju. To je, dakako, manji dio troška za one koji planiraju potegnuti do Nizozemske. Drugi je prijevoz.

Navijačkih čartera iz Zagreba u nedjelju neće biti pa ćete se za dolazak do Rotterdama morati snaći na drugačiji način, javnim prijevozom ili osobnim automobilima.

Zračna luka ima radno vrijeme do 22 sata?!

- Bio je u planu veći broj čartera, no sve su agencije odustale i, kako sad stvari stoje, neće biti organiziranih čarter operacija za Nizozemsku - objasnio je Boris Žgomba, predsjednik udruženja putničkih agencija Hrvatske gospodarske komore, za Novu TV, i nastavio:

- Razlozi su višestruki, prije svega problem sa zračnom lukom u Amsterdamu i Rotterdamu koja ima radno vrijeme do 22 sata, a utakmica i dolazak na aerodrom neće biti prije ponoći. Dakle, nismo u mogućnosti vratiti goste isti dan natrag i to je, naravno, veliki problem za organizaciju.

Ako nabavite ulaznicu i planirate polazak iz Lijepe Naše, ovisno o mjestu iz kojeg polazite, čekat će vas oko 1500 kilometara puta, odnosno 15-ak sati čiste vožnje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jambresic_1 16.06.2023.

    1560 km za 12,5 sati svaki četvrti tjedan sa dva točenja kombija sa blokadom na 135 km na sat

  • Eran4 16.06.2023.

    I navijači u štrajku..🤣

  • Eran4 16.06.2023.

    Na godišnjem je i Ivana Knoll..🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare