To je to što me zanima!

Uefa kaznila Adriana s jednim susretom zbog 'prljavog' gola

Priča o nesportskom ponašanju brazilskog nogometaša i igrača Šahtara Adriana dobila je u utorak i posljednju epizodu. Adriano je dobio kaznu od jedne utakmice
Vidi originalni članak

Europska nogometna federacija (Uefa) kaznila je Šahtarovog napadača Luiza zbog "kršenja načela ponašanja", u ogledu 5. kola E skupine Lige prvaka protiv danskog Nordsjaellanda, s jednom utakmicom. 

To znači da Luiz Adriano neće moći zaigrati u ogledu posljednjeg kola u skupini, na Donbass Areni protiv Juventusa, ali će normalno moći nastupati u osmini finala u koju se njegova momčad već plasirala.

Podsjetimo da je Luiz Adriano, u Šahtarovoj pobjedi 5-2, sudjelovao s trima golovima. No, ostala je velika mrlja nad njegovim prvim golom u 26. minuti, kojim je u potpunosti obezvrijedio fair-play.

Iako je Šahtar tom prilikom vraćao loptu domaćim igračima Nordsjaellanda, nakon sudačkog podbacivanja, u sve se umiješao Luiz Adriano koji je oteo loptu, sjurio se prema suparničkim vratima i zabio pogodak za 1-1. Domaćini su bili konsternirani i opravdano su osuli paljbu po Brazilcu zbog nesportskog poteza. Nakon svega se i sam Luiz Adriano ispričao.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ratimir_1 28.11.2012.

    Adriano NIJE kažnjen bezveze! Kažnjen zbog kršenja članka 5 disciplinarnog pravilnika UEFA-e koji jasno kaže: "Member associations and clubs, as well as their players, officials and members, shall conduct themselves according to the principles of loyalty, integrity and sportsmanship. For example, a breach of these principles is committed by anyone: k) who behaves in an unsporting manner to gain an advantage." Varalice poput Adriana moraju biti kažnjavane, problem je što UEFA pravila provodi selektivno pa se neka gamad provuče bez kazne. U svakom slučaju, Luiz Adriano je svojim gnjusnim i apsolutno neprihvatljivim ponašanjem zaslužio kaznu.

  • WOMANIZER 27.11.2012.

    šta reći!

  • Mrki Mrle 27.11.2012.

    KOJA KAZNA!!postigao je regularan gol..ovo je stvarno parodija

Komentiraj...
Vidi sve komentare