To je to što me zanima!

Uefa objavila kad će Hajduk na Poljudu igrati europski susret

Još nije poznato protiv koga će Splićani igrati u 3. pretkolu Konferencijske lige. U Split mogu doći grčki PAOK ili pak izraelski Beitar koji su remizirali bez golova u prvoj utakmici (0-0) u Grčkoj , a sve se odlučuje u Izraelu
Vidi originalni članak

Nakon odličnog ulaska u sezonu i pobjeda u najvećem hrvatskom derbiju kod Dinama (2-1) te u Jadranskom derbiju na Poljudu protiv Rijeke (1-0), nogometaše Hajduka čeka 10 dana bez ligaških uzbuđenja zbog odgode utakmice protiv Osijek, a onda im slijedi ono - europsko. Dok protivnika još ne znaju, saznali su termin odigravanja utakmice.

KAO MLADIĆ PRED KAMERAMA Pukštas je još s 13 godina bio u Hrvatskoj, otkrili njegovu veliku želju: 'On je primjer drugima...'

Tako će u 3. pretkolu Konferencijske lige kod kuće igrat od 21 sat, a još nije poznato koga će ugostiti 10. kolovoza. U Split mogu doći grčki PAOK ili pak izraelski Beitar koji su remizirali bez golova u prvoj utakmici (0-0) u Grčkoj pa će se sve odlučivati u uzvratu u Izraelu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Hajduk - Rijeka (1-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Pobjedu protiv Rijeke je s tribina Poljuda pratilo 32.584 gledatelja, a gotovo je sigurno da će slična brojka biti i na prvom europskom susretu u novoj sezoni. Na krilima pobjeda 'bili' idu u nove europske avanture.
 

Idi na 24sata

Komentari 327

  • ĐamesBond 31.07.2023.

    sretno svima osim Hajduku😁

  • mdcro24 31.07.2023.

    Ide vela gospa a tako i pa, pa europa za ovu godinu od ajduka

  • AdndrejDaskalović_Plenki 31.07.2023.

    Dila gori plivaja i ostala bragra tamo nema plakanja igrajte 4 konobe i placite opet i opet i opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare