To je to što me zanima!

Uefa objavila: Provest ćemo neovisnu istragu oko nereda

UEFA je naručila neovisno izvješće o svim događajima uoči finalne utakmice Liverpoola i madridskog Reala. Prikupit će se dokazi sa svih strana i objaviti zaključci neovisnog izvješća
Vidi originalni članak

Europska nogometna organizacija (UEFA) najavila je kako će provesti neovisnu istragu o svemu što je prethodilo finalnom susretu Lige prvaka u Parizu, a odnosi se na navijački kaos prilikom ulaza u stadion.

„UEFA je naručila neovisno izvješće o svim događajima uoči finalne utakmice Liverpoola i madridskog Reala. Prikupit će se dokazi sa svih strana i objaviti zaključci neovisnog izvješća. Kada sve bude okončano UEFA će odlučiti o idućim koracima“, priopćeno je iz kruga Europske nogometne organizacije.

Na udaru kritika javnosti našla se UEFA kao organizator tog susreta, a prvotno je cijeli kaos objašnjen navodima da se pokušao spriječiti ulaz velikog broja navijača s lažnim ulaznicama.

OGLASILA SE MINISTRICA Sazvali krizni sastanak zbog nereda uoči finala LP: 'Moramo otkriti što je točno pošlo po zlu'

Francuska policija i tamošnji visoki dužnosnici za kaos su okrivili engleske navijače koji su navodno bili vlasnici tih lažnih ulaznica, dok su engleski mediji pisali o potpunoj neorganizaciji u kojoj su čuvari reda na kraju primjenjivali silu i suzavce na navijačima Liverpoola.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CastingCrouch 31.05.2022.

    uefa je veci kriminal od hdza

  • čovik-s-juga 31.05.2022.

    Oni koji su krivi će provesti istragu ?? Tako je engleska policija 23 g. vršila istragu nakon Hillsborougha

  • be yourself 31.05.2022.

    Pariz se raspada. Da je održano kako je trebalo u Rusiji, bilo bi sve ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare