To je to što me zanima!

Uefa razmišlja o prekidu LP i EL, upitno doigravanje za Euro

Brojna sportska natjecanja diljem Europe će se zbog rastućeg problema s korona virusom igrati pred praznim tribinama, neki su susreti odgođeni, a krovna europska nogometna organizacija razmišlja o velikim odgodama
Vidi originalni članak

Četiri uzvratne utakmice Lige prvaka ( Valencia - Atalanta, PSG - Borussia, Barcelona - Napoli i Bayern - Chelsea) igrat će se pred praznim tribinama, a postoji mogućnost da će se zbog rastućeg problema korona virusa još neke utakmice igrati pred praznim tribinama. To je tek prvi korak.

U Italiji su do 3. travnja odgođena sva sportska natjecanja, a postoji mogućnost da se to proširi i po cijeloj Europi. Hrvatski će klubovi u sljedećem kolu najvjerojatnije igrati pred praznim tribinama jer oni koji nisu odlučili igrati pred praznim tribinama, obustavili su prodaju ulaznica za susrete 27. kola te će najvjerojatnije i oni igrati pred praznim tribinama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve se češće spominje kako bi Uefa mogla dopustiti odigravanje uzvratnih susreta osmine finala Lige prvaka, dok bi se četvrtfinalni susreti mogli odgoditi. Postoji i mogućnost odgode prijateljskih utakmica reprezentacija te dodatnih kvalifikacija za Euro, dok odigravanje Europskog prvenstva nije upitno.

- Nacionalni savezi rade ogroman pritisak na UEFA-u kako bi mogli uspješno privesti kraju svoje lige. Pritisak se samo povećava, a ideja o odgodi Eura u UEFA-i se ozbiljno razmišlja. Većina saveza traži odgodu Eura 2020 kako bi mogli završiti nacionalna prvenstva - piše talijanski Tuttosport.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 10.03.2020.

    SP odgodeno za pola god, jos samo fali Euro.

  • Veliki Meštar sviju hulja 10.03.2020.

    ovog nogometa je previse , neka odgode Euro necu žaliti! Žao mi je više košarke i kvalifikacija u Splitu...

  • 10.03.2020.

    Prestao sam s uredom i sada. Radim od kuće 175 sati po satu radeći od kuće radeći ovaj jednostavan kućni posao na mreži. Zarađujem 22854 USD mjesečno radeći na mreži 4 sata dnevno. preporučio sam ti da probaš. nećete izgubiti ništa, samo ga isprobajte na sljedećoj web stranici i zarađujete svakodnevno ... Za više detalja ...➤➤ ­­­w­­­w­­­w­­­.­­­h­­­e­­­l­­­p­­­5­­­4­­­.­­­C­­­o­­­m­­­

Komentiraj...
Vidi sve komentare