To je to što me zanima!

Uefa: Tvrdnje da smo prodali Ligu prvaka u Emirate su lažne

Približava se odluka Europskog suda pravde u Luksemburgu oko tužbe projekta Super lige, a iz Nyona neslužbeno poručuju da nije prvi put da jedan španjolski medij plasira takve tvrdnje
Vidi originalni članak

Španjolski list OK Diario plasirao je u ponedjeljak senzacionalnu informaciju da će Uefa u veljači potpisati šestogodišnji ugovor s Ujedinjenim Arapskim Emiratima o sponzorstvu Lige prvaka, kao i da će finale 2030. biti u toj bliskoistočnoj zemlji.

Iz krovne europske nogometne organizacije kratko su se oglasili u srijedu.

"Uefa kategorički demantira tvrdnje iznesene u španjolskom listu OK Diario", napisali su.

'Nije prvi put da se to događa'

Iz Nyona su neslužbeno poručili kako to nije prvi put da jedan španjolski tabloid plasira lažne informcije o njihovoj organizaciji i da je takva praksa postala učestalija kako se približava odluka Europskog suda pravde oko slučaja Super lige.

OK Diario tvrdio je da je Uefa dogovorila suradnju za 2,2 milijarde dolara i da će Abu Dhabi biti naslovni sponzor. Napisali su također i da će se Uefin Superkup preseliti na Bliski istok kao turnir četiri momčadi. Iz Nyona sad sve opovrgavaju.

Odluka o tužbi Uefe protiv projekta Super lige očekuje se u Luksemburgu 21. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 06.12.2023.

    Kladionice su najveće zlo koje se prikrpilo uz sport

  • zelkan 06.12.2023.

    Ma niste nikako,kao ni FIFA svjetska prvenstva,uništili ste nogomet sa vašim pravilima i takmičenjima.Kladionice glavni sponzori i rezultati se štimaju .Bajern je u nedjelju uništio kladioničari,da bi kladionice poslovale ili Manchester City,tužno što ste napravili od nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare