To je to što me zanima!

Uefa dala žuti karton Hajduku. Klub poziva na mirno navijanje

Uefa je Hajduku izašla u susret s odigravanjem utakmica u Ženevi, a ne u Nyonu, a sad očekuju i da će navijači 'bilih' poštovati njihova pravila ponašanja na tribinama
Vidi originalni članak

Brojni navijači Hajduka kreću na utakmicu finala Lige prvaka mladih između 'bijelih' i AZ Alkmaara. Svjedočili smo fantastičnoj atmosferi na polufinalu protiv Milana, sa svih strana stizale su pohvale, ali i upozorenja da su baklje i topovski udari ipak previše za jednu ovakvu, juniorsku utakmicu.

24SATA U ŽENEVI Juniori kao Jakobušićeva radost i obveza: Šjor Boro zaplakao, a jedan čovjek ostao je u sjeni...

Nedvojbeno je da Hajduk očekuje kazna i bilo bi dobro da se upozorenje shvati ozbiljno. Uefa je, kako je poznato, u nekoliko navrata izašla u susret Hajduku, promijenila mjesto odigravanja utakmice u Dortmundu i finalnog turnira u Švicarskoj kako bi brojni navijači u prvom redu Hajduka mogli uživo gledati utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Poljudu su svjesni što znači ‘žuti karton', svakako bi željeli izbjeći težu kaznu, pa stoga apeliraju da se navijači, koliko je god to moguće, suzdrže od spomenutih radnji tijekom susreta juniorskog finala s AZ Alkmaarom.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • jozojozic77777777@gmail.com 24.04.2023.

    Hoće li sutra odvjetnici sa mama ići po nevinu dječicu,jer moraju na maturu ili sezonu raditi

  • jozojozic77777777@gmail.com 24.04.2023.

    Danas očekujem pobjedu juniora hajduka,neviđenu bakljadu u Europi,a zatim najveću kaznu tovarima,može se slaviti i na kulturan način

  • stipo222 24.04.2023.

    Gdje rade svi ti navijaci u kojim firmama da se mogu setati po utakmicama kad pozele??

Komentiraj...
Vidi sve komentare