To je to što me zanima!

UFC ju otpustio, a fanovi mole da prodaje svoje vruće videe

Rachael Ostovich poražena je tehničkim nokautom od Gine Mazanyji nakon što je godinu dana pauzirala i pripremala se za povratak u ring, ali njezin treći poraz u UFC-u bio je presudan
Vidi originalni članak

Za mnoge jedna od najatraktivnijih borkinja Rachael Ostovich (29) nedavno je poražena od Gine Mazanyji, a UFC joj je odlučio uručiti otkaz.

POGLEDAJTE VIDEO:Rachael Ostovich u klinču 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Atraktivna borkinja padala je na doping testovima, bila je žrtva obiteljskog nasilja, pauzirala je godina dana i sada je nakon poraza tehničkim nokautom dobila otkaz. 

Međutim, Ostovich nije jedina jer osim nje stradalo je još 50 boraca i borkinja u velikoj UFC-ovoj čistki. 

Ljepotica s Havaja upisala je sva tri poraza u UFC-u otkad je stigla iz Invicte prije tri godine, a pitanje je hoće li njezinu popularnost pokušati iskoristiti Bellator ili neka druga organizacija. 

Inače, Ostovich u ukupnom profesionalnom omjeru ima četiri pobjede i šest poraza. 

Ostovich je porijeklom s Havaja te je zbog svog atraktivnog izgleda stekla velik broj fanova na društvenim mrežama. 

Njezina ljepota nije jedini razlog zbog čega ima skoro 800.000 sljedbenika na Instagramu nego i prezentacija njezinih borilačkih vještina ali izgleda da će Rachael opet na pauzu od profesionalne borbe.

Neke MMA borkinje i boksačice na sve popularnijoj platformi Only Fans prodajom svojih fotografija i videa zarađuju pristojan novac, ali Ostovich se ne planira baviti tim poslom. Fanovi priželjkuju, ali to neće doživjeti.

- Ako na Only Fansu zarađuješ, samo naprijed, curo. Ali svi vi koji kažete da sam ja sljedeća možete me poljubiti u stražnjicu - napisala je atraktivna borkinja.

Na društvenim je mrežama svojim pratiteljima poručila da je ipak sve moguće, ali da bi to napravila pod svojim uvjetima.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kesni 12.12.2020.

    mora da joj je neki deda hrvat....

Komentiraj...
Vidi sve komentare