To je to što me zanima!

UFC odlučio: Mirko Filipović ostao bez borbe s Minotaurom

Mirko neće imati prilike za uzvrat Brazilcu Minotauru nakon poraza 2003. jer ga je organizacija UFC odlučila zamijeniti Amerikancem Brendanom Schaubom...
Vidi originalni članak

Veteran Antonio Rodrigo Nogueira ili Minotaur kako ga obično zovu, ipak se neće boriti protiv našeg najboljeg borca, Mirka Filipovića. Odluka je to UFC-a, a Minotauru je dodijeljen novi protivnik, Brendan Schaub. S njim će se boriti 27. kolovoza u Rio de Janeiru, piše LowKick.  

Cro Cop susret 'oči u oči' s Minotaurom priželjkuje još od 2003. godine kada se s njim borio u Japanu i izgubio nakon poluge, iako je dominirao većim dijelom meča. Srušio je čak Brazilca udarcem nogom u vrat na kraju prve runde, ali ni to nije pomoglo. 

'Hoću Schauba, a ne Cro Copa'

Minotaur je još u travnju govorio da bi više volio Schauba nego Cro Copa za protivnika, ali bio je i svjestan da nakon dvije operacije kukova, te operacije koljena nije dovoljno pripremljen za Schauba. Preko trenera je kazao da je i borba s Mirkom prihvatljiva, a Mirko je pak preko britanskog časopisa "The Fighters Only" potvrdio da je spreman. I koliko god bio spreman, očito više nije u planovima UFC-a. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • MarioKalajdžić 21.05.2011.

    bijo je najači i ostao najači povrača mi se na ove komentare djeca prvo je ljudina čovje legenda ponos nas hrvata pa čovjek je krenuo iz garaže i napravio čuda malo mu je falilo ja baš neznam od kog je on dobijo batina a on ih je rušio ko malu djecu i to prave borce sjebalaga malo psiha malo sreča ali on je za mene sportas broj jedan u hrvatskoj samo što smo mi hrvati takvi dok si gore svi te vole čim malo padneš niko i ništ pa kad su mirka upče zvali za sportaša godine a dao je toliko za hrvatsku prestavljo je našu državu po cijelom svijetu i to mu je hvala najači si i ko čovjek i ko sportas uz tebe smo inati se slavonijo

  • MpH 17.05.2011.

    Sve same junačine ko Vladimir iz BB. Ajde budite frajeri pa postignite 1/100 onog što je Mirko u svijetu borilačkog sporta, a onda se javite, miševi!

  • dalmata 17.05.2011.

    Vrime je,bija si najjaći,bija si najbolji,al vrime je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare