To je to što me zanima!

Uh, kakva ekipa na Korčuli! Novak s hrvatskim asovima

Div sa Šalate objavio je na Instagramu fotografiju s ljetovanja na Korčuli gdje mu društvo prave ponajbolji tenisači svijeta Mate Pavić i Novak Đoković
Vidi originalni članak

Ivo Karlović (43) zadnji je meč na Touru odigrao još u listopadu prošle godine, na društvenim mrežama nije pretjerano aktivan, ali ovakvo druženje nije mogao ne podijeliti sa svojim pratiteljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Div sa Šalate' objavio je na Instagramu fotografiju s ljetovanja na Korčuli gdje mu društvo prave ponajbolji tenisači svijeta Mate Pavić i Novak Đoković.

"Koji si ti kralj", komentirao je Đoković Karlovićevu objavu na kojoj u opisu stoji nekoliko hashtagova potpore srpskom tenisaču poput '#GiveHimARole" i "#WeStandWithNovak". 

Na fotografiji se, osim spomenutog trojca, nalaze i Đokovićeva braća, Đorđe i Marko.

- Najbolje se odmaram u moru, ali uvijek imam nekih fizičkih aktivnosti - kazao je Đoković za Novu TV nakon što su ga kamere uhvatile u šetnji Dubrovnikom.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Pamet_u_glavu_77 25.07.2022.

    glupi naivni hrvati nikad da se opamete.. jednom cetnik vazda cetnik... nek ide na drinu da se kupa.

  • dominmat 24.07.2022.

    "ponajbolji tenisači svijeta Mate Pavić i Novak Đoković." Ma čekajte ljudi. Nemojte, molim vas!!! Pa kako možete tog Matu Pavića stavljati u istu rečenicu sa teniskom legendom Novakom Đokovićem? Dajte, razmislite malo.

  • ivokap 24.07.2022.

    Ružna slika, nikada se ne bih slikao sa tim arogantnim ljigavcem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare