To je to što me zanima!

Uh, ovo boli: Pogledajte što je srpski div napravio Mozgovu...

U pobjedi Srbije nad Rusijom vidjeli smo fantastičnu blokadu Bobana Marjanovića Tomofeju Mozgovu, ali i još ljepši 'alley-oop' u izvedbi Jovića i Lučića...
Vidi originalni članak

Boban Marjanović, 222 cm visoki srpski centar, div čak i za košarkaške pojmove, jedan je od omiljenijih likova u reprezentaciji naših susjeda. Moćan centar, igrač kojeg se pod koševima boje svi protivnički centri, a zašto je tome tako pokazao je i u polufinalu Eurobasketa protiv Rusa.

Bobi je utakmicu završio s 18 koševa, šest skokova, četiri asistencije i jednom blokadom. No bila je to 'banana' još jednom divu, onom ruskom, 216 cm visokom Mozgovu, sjajnom NBA centru i jednom od najboljih igrača Rusije. Bilo je to u prvom poluvremenu, Mozgov je dobio čistu loptu pod košem, a u takvim situacijma malo mu tko može stati na put. No pred njim se ovoga puta našao netko još veći i zalijepio mu blokadu koja će se neko vrijeme vrtjeti na društvenim mrežama.

Možda i najljepši potez utakmice ipak je djelo Jovića i Lučića. Sredinom treće četvrtine Srbija je povukla kontru, Jović je sjajno vidio suigrača, bacio 'alley-oop', a Lučić zakucao s daškom NBA-a na istanbulskom parketu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • riki1980 17.09.2017.

    srbi imaju stručne ljude koji vode njihovu košarku , napravili su sjajnu atmosferu i grabe do zlata...

  • pacovikozec 16.09.2017.

    Sve mi je jasno do sad ali da mi još netko objasni jel Srbija sa b timom ili sa c timom ili sa nekim drugim timom došla do finala?

  • be yourself 16.09.2017.

    Marjanović je igračina. Zahvaljujući njemu je Srbija u finalu. Čovjek je 222 a ne może promašiti sa 3-4 metra od koša kako god bacao loptu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare