To je to što me zanima!

Uh, ovo je bilo drsko: Barcin je mladić poslao Raketu na pod...

Barcelona je na svom terenu savladala Betis sa 5-2, a u pomanjkanju standardnih igrača, Valverde je saznao da mu je La Mesija dala veliki talent spreman za prvu momčad. Mladi Ansu Fati dominira...
Vidi originalni članak

Barcelona je pobijedila Betis 5-2. Iako se bori  s ozljedama među igračima, čini se, Ernesto Valverde, ne mora strahovati. Ozlijeđeni Lionel Messi, Luis Suarez i Ousmane Dembele koji su van konkurencije dobili su iznenađujuće dobru zamjenu. 

Ernesto Valverde je zbog ozljeda standardnih igrača katalonskog giganta morao u momčad uvrstiti  Ansu Fatija, kojemu je tek 16 godina. On je u igru ušao u 78. minuti i tako postao drugi najmlađi igrač koji je ikada zaigrao za katalonski tim. Produkt La Masije je već danas trenirao s prvom momčadi i ponovo pokazao da se radi o velikom talentu.

Naime, Fati je išao prema golu, a ispred njega se nalazio hrvatski veznjak, Ivan Rakitić. Tada je Fati sjajnim potezom izbacio Hrvata i poslao ga na pod, što je jako razveselilo navijače Barcelone. Naime, velik broj njih se našalio na račun Hrvata. 

Jedan je tako napisao: "Gotovo je, Ivane, napusti klub", dok je drugi napisao kako se Fati poigrava s Raketom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • aavent 27.08.2019.

    Kako samo brisete komentare koji vrijedaju doticnu autoricu, a komentari nisu nimalo uvredljivi vec samo istiniti

  • OS98netko 27.08.2019.

    Ko da je taj rakitic nzm.kakav igrac uzas od igraca

  • strmi007 27.08.2019.

    DInamooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare