To je to što me zanima!

Uhićen je bivši nogometaš Reala! Krijumčario je kokain?

Congo je osumnjičen za krijumčarenje kokaina iz Kolumbije u Španjolsku zajedno s još nekoliko ljudi. Policija ga je privela, saslušala i pustila nakon nekoliko sati...
Vidi originalni članak

Kolumbijski nogometaš Edwin Congo je 1999. godine postavio kolumbijski rekord tako što je došao u Real Madrid za pet milijuna eura. Nastupao je i za Sporting Gijon, Levante, ali nije baš zaradio neki novac. Obzirom na broj nastupa u Realu u tri godine (0), zapaženiju ulogu od njega imao je domar, a nešto veći trag ostavio je u Levanteu gdje je igrao od 2002. do 2006. i skupio je 112 nastupa.

Kada nogometaši istim tempom troše novac i nakon karijere, obično se pojavi bankrot. To se dogodilo Congu koji je pod hitno morao smisliti kako zaraditi novac. Nogomet nije dolazio u obzir jer su mu 43 godine, ali zato se dosjetio puno lakšeg načina za obogatiti se. Koji vas ujedno može koštati i slobode.

Congo je osumnjičen za krijumčarenje kokaina iz Kolumbije u Španjolsku zajedno s još nekoliko ljudi. Policija ga je privela, saslušala i pustila nakon nekoliko sati.

Inače, Congo se nakon kraja karijere posvetio radu u dobrotvorne svrhe, odigrao je nekoliko utakmica za veteransku momčad, ali morao je pronaći i neki izvor zarade. Ušao je u ilegalni posao koji mu je mogao donijeti brzu zaradu, ali i ekspresno lišavanje slobode. Dočekalo ga je ovo drugo, no pušten je da se brani sa slobode. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.05.2020.

    Igro za real ko i ja

Komentiraj...
Vidi sve komentare