To je to što me zanima!

Uhićeni sinovi direktora Crvene zvezde! Pretukli su menadžera

Točan uzrok napada zasad nije poznat, a tamošnji mediji naglašavaju da je žrtva uhićena u Beogradu 2018. po nalogu belgijskog tužiteljstva zbog sumnje da je sudjelovao u pranju novca
Vidi originalni članak

Nikša i Kostadin Terzić, sinovi glavnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, uhićeni su u četvrtak u Beogradu nakon što su dva dana ranije ispred ćevabdžinice u beogradskom naselju Voždovac premlatili menadžera Uroša Jankovića, koji je završio u bolnici s teškim ozljedama glave i ruke, pišu srpski mediji.

Terzići su žrtvu pretukli uz pomoć još jedne osobe, a srpski mediji neslužbeno doznaju da je Nikša zaposlenik srpske obavještajne službe te da je Jankovića tukao pištoljem po glavi.

Točan uzrok napada zasad nije poznat, a tamošnji mediji naglašavaju da je žrtva uhićena u Beogradu 2018. po nalogu belgijskog tužiteljstva zbog sumnje da je sudjelovao u pranju novca za svog suradnika Mateju Kežmana, bivšeg srpskog reprezentativca, a danas menadžera.

ANKETA: TKO BI POBIJEDIO? Vučić: Dinamo igra onu ligu bez briga, ne može ni igrati protiv Zvezde! Ona je regionalni lider DOBAR POSAO U SRBIJI Zvezda tužila Saudijce zbog duga od deset eura. Sada će zaraditi deset puta više...

Sinovi glavnog direktora Crvene zvezde negirali su krivicu, a tužiteljstvo je za njih podnijelo prijedlog za određivanje pritvora.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare