To je to što me zanima!

Uhitili trojicu zbog napada na policiju, za ostalima tragaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je uhitila ukupno 66 navijača, a prije utakmice na sjevernoj tribini pronašli su čak 84 imrovizirane baklje, 22 baklje, šest topovskih udara i pet dimnih bombi
Vidi originalni članak

Nakon subotnjeg napada na policiju u Karamanovoj ulici u Splitu, zasad su uhićene tri osobe , javljaju iz PU splitsko-dalmatinske.

Incident se dogodio oko 17 sati, nakon utakmice Hajduk - Dinamo na Poljudu. Veća grupa napadača obrušila se na policijske službenike bacajući kamenje, staklene boce, veće komade drva i druge predmete na njih. U jedno službeno vozilo ubacili su nepoznato zapaljivo sredstvo te je unutrašnost automobila izgorjela .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukupno su oštećena četiri službena vozila, te još šest automobila parkiranih u blizini . Tijekom napada policijski službenik je u zrak ispalio dva hica iz vatrenog oružja kako bi se napadači razbježali. Nakon što se stanje smirilo dvoje policajaca zatražilo je liječničku pomoć zbog lakših ozljeda. Kriminalističko istraživanje je još u tijeku te se traga za ostalima.

Policija je uhitila ukupno 66 navijača, a prije same utakmice na sjevernoj tribini stadiona pronašli su 84 imrovizirane baklje, 22 baklje, šest topovskih udara i pet dimnih bombi. Razbijeno je i jedno staklo na autobusu zbog čega su uhićene četiri osobe. Isto toliko ih je 'palo' zbog droge, a kod dvojice muškaraca pronađena su i oduzeta dva noža.

Sukob navijača u Opuzenu

Zbog tučnjave na benzinskoj postaji u Opuzenu uhićeno je 16 pripadnika navijačke skupine BBB-a koji su nasrnuli na kombi vozilo sa 12 pripadnika Torcide. Nitko od navijača nije ozlijeđen. Oštećen je kombi u kojem je bila Torcida. Uhićeni će, uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, biti dovedeni na Prekršajni sud u Metkoviću.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • GJURO 16.03.2015.

    Zašto ih novinari nazivaju huliganima a ne Torcidom, našom dicom, članovima Udruge Naš Hajduk ?

  • Artusartus 16.03.2015.

    Od vrste Mandrillus sphinx (novokomponirana varijanta) se svašta može očekivat.

  • matooo 16.03.2015.

    ovo nisu navijaci ovo su divljaci koji cekaju utakmicu da prave gluposti i onda se skrivaju iz navijacke skupine i zapravo su u stvarnom zivotu niskoristi i ako nisu u grupi nisu ni jaki za takve bi bilo bolje da im je tata svrsio na livadu nego sto je njih napravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare