To je to što me zanima!

'Uigrana postava': Luka i Dalić, baš kao prije 1621 dana, su nasmiješeni najavili otvaranje

Krunica je uvijek uz mene. Kad osjetim neki takav trenutak, stavim ruku u džep, stisnem je i onda sve stvari budu lakše, rekao je Dalić uoči otvaranja s Nigerijom. Sličnom rezultatu nadamo se i sutra...
Vidi originalni članak

Tog 15. lipnja 2018. godine, dan uoči našeg otvaranja Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Nigerije, pred medije su u Kalinjingradu izašli dobro raspoloženi izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da imamo jako dobru generaciju. S razlogom su očekivanja velika, ali mi sami najviše očekujemo. Vjerujem da ćemo napraviti rezultat - poručio je tad dobro raspoloženi Modrić, kojem, kao  ni cijeloj Hrvatskoj, razni analitičari i nisu davali neke prevelike šanse. Puno njih je ispred nas vidjelo i Nigerijce, neki i Islanđane...  Argentinu da ne spominjemo. 

 

UOČI MAROKA Modrić: Odmah potpisujem mirovinu ako osvojimo SP! Dalić: Znam sastav za Maroko

Nigeriju smo lako riješili. Pali su Argentinci, pa Islanđani, Danci, Rusi, Englezi...

-  Krunica je uvijek uz mene. Kad osjetim neki takav trenutak, stavim ruku u džep, stisnem je i onda sve stvari budu lakše. Stalno ponavljam kako mogu biti prezadovoljan sa svime kako se to kod mene razvijalo. Bez kvalitetne vjere i dobrog motiva to je teško ostvariti - poručio je Dalić za HKR u predvečerje utakmice s Nigerijom.

SVE NA JEDNOM MJESTU Raspored i rezultati SP-a 2022. Argentina osvojila treći naslov

Točno 1621 dan poslije te presice u Rusiji, ili ako vam je draže, gotovo 40.000 sati kasnije, evo Luke i Zlatka opet pred medijima. Nešto su stariji, frizure su nešto drugačije, ali dobro raspoloženje i osmijesi su još tu...

 

VIJESTI IZ KATRA Povijesni dan za Saudijce; Dalić i Modrić najavili Maroko, svi su htjeli fotografiju s našim Lukom

- Na umu mi je samo Svjetsko prvenstvo i reprezentacija, a do kud ćemo stići ćemo vidjeti. Vjerujemo u naše mogućnosti, moramo biti skupa kao u zadnjim utakmicama i ako ćemo tako igrati možemo očekivati puno pozitivnih stvari. Čeka nas teška utakmica. - poručio je danas Luka Modrić. 

U EKSTAZI VIDEO Saudijci zabili, arapski komentator poludio od sreće: Poslušajte što je sve izgovorio

-  Mi smo došli s dobrim rezultatima iz Lige nacija, pokazali smo dobre utakmice i kvalitetne, drugačije nas se gleda nego u Rusiji. Mi znamo svoj cilj i svoj put, ne želimo biti goropadni što se tiče najava. Vrijedimo, to znamo, moramo biti realni i objektivni, spremiti se za svakog protivnika. Znam da je pritisak velik i očekivanja su velika, nećemo upasti u zamku, znamo što možemo, vjerujemo i idemo korak po korak. Nema euforije, imamo dobar gard i dobre nastupe, najvažnije je dati sve od sebe, a za koliko će to biti dovoljno, vidjet ćemo - dodao je Dalić.

IZBORNIK PRELOMIO Promjena u zadnji tren: Dalić će ubaciti novog igrača za Maroko

Prvi protivnik je opet s afričkog kontinenta. Tad smo Nigerijce dobili 2-0. Autogol Eteba i penal Modrića bili su dovoljni za slavlje. Mislim da nitko ne bi imao ništa protiv da i sutra slavimo s istim rezultatom. 

SPREMNI ZA MAROKO VIDEO Zadnji trening Hrvatske iza zatvorenih vrata nadlijetao helikopter, 'vatreni' se zabavili

Idi na 24sata

Komentari 49

  • No.Name. 22.11.2022.

    Je*ale ga stare zasluge i Lovren, frajer nije postenu utakmicu odigrao godinama, dao bog da on bude direktni krivac za poraz sutra, pa nek poslje prvenstva i jedan i drugi odlaze. Prica o nekoj smjeni generacija, izgleda on to za klupu prica kad im neda priliku...

  • daleko najjaci 22.11.2022.

    Ne bih samo volio gledati Gvardiola,taj ce kiksati 100%! Lovren se popravio kao igrac,on bi bio na visini zadatka! Vlasic usao u formu,bit ce tajno oruzje,mozda i zabije!

  • maksip24 22.11.2022.

    Samo stavi Šutala ili Erlića umjesto Lovrena, i Livaju ili Petkovića umjesto Kramarića, te Stanišića umjesto Juranovića i svi sretni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare