To je to što me zanima!

Ujedinili se Sjever i Jug: Split i Dinamo za djecu s 'Downom'...

Subotu, 7. prosinca u 20 sati rezervirajte za futsal, Cibonu i dobro djelo. 'Mali' Dinamo dolazi u Draženov dom zajedno s 'meštrima malog baluna' pomoći čak pet humanitarnih udruga uz dobru volju navijača...
Vidi originalni članak

Derbi 8. kola 1. HMNL između Futsal Dinama i Splita odigrat će se u subotu 7. prosinca u Ciboni u humanitarnom duhu i pravom predblagdanskom raspoloženju.

Pet udruga, Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“, „Down sindrom centar Pula“, Udruga „Jedni za druge“, „Udruga sveti Vinko Paulski“ iz Vukovara  i Judo klub osoba s invaliditetom „Fuji“ bit će dio blagdana Svetog Nikole i futsal spektakla. Najzanimljivija utakmica kola najavljena je za 20 sati, no već u 17:30 počinje program u Draženovom domu utakmicom između mladih Vukovaraca i polaznika Dinamove škole futsala.

Bit će to posljednja utakmica Dinama na svom parketu, a Cibona uvijek podsjeti futsal zaljubljenike na neke od najvatrenijih utakmica i atmosfera, te neke od najluđih preokreta, a sudar 'meštara malog baluna' i Dinama uvijek je zanimljiv i nosi sa sobom poseban naboj. 

Uz prigodne poklone od Plavog Svetog Nikole, Futsal Dinamo će spomenutim udrugama donirati dio prihoda od ulaznica, koje će zbog troškova organizacije, ali i humanitarnog karaktera same utakmice iznositi 35 kuna. Ulaznice za prvenstvenu utakmicu humanitarnog karaktera mogu se kupiti u Ilici 37 i u svim Vivas Barovima te na sustavu Entrio.hr.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rainbow22 02.12.2019.

    Nema smisla da se Hrvati međusobno mrze!!! Dinamo i Hajduk su hrvatski klubovi, trebaju se međusobno podržavat.

  • 02.12.2019.

    nadam se da će biti dosta policije jer velika je vjerovatnost da će se isti pobiti na tribinama i terenu, i pazite na šprice

  • kajkajZg 02.12.2019.

    A sad niko za boyse ne prica dobro? To je njihov glupi koji su oni osnovali i koji oni vode... Svaka cast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare