To je to što me zanima!

Ukraden kućni filmić Lavezzija i Natalije snimljen na Karibima

Lavezzi je iskusnik što se slika i filmova s manekenkama tiče. Jednom je već imao sličnih problema kada su 2014. njegovi kućni uradci sa bivšom dragom, Yaninom Screpante, završili na internetu
Vidi originalni članak

Nekadašnjoj zvijezdi Argentine, Napolija i PSG-a, Ezequielu 'Pochu' Lavezziju (35) i njegovoj družici, manekenki Nataliji Borges (33) karantena je bila - raj. Beskonačno uživanje na Karibima u kupanju, sunčanju i... Intimi koji su odlučili snimati. Pa im se raj pretvorio u: karipski pakao.

POGLEDAJTE VIDEO: NATALIA BORGES

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lavezzi je već jednom imao sličnih problema kada su, prije šest godina, njegovi kućni uradci sa bivšom dragom Yaninom Screpante završili na internetu...

Ovaj put su ukradeni 'filmići' na kojima su Natalia i on pa je prestalo je ispijanje koktela, klopanje slasne egzotične hrane i uživanje strasne pješčane ljubavi kad su i njemu u njoj u IG inbox počele stizati ucjene.

Filmova je navodno bilo nad desetke, a lopovi/ucjenjivači tražili su 5 tisuća dolara po videu da sve ne puste u javnost, piše argentinski Nacion.

Ali kako je Pocho već iskusnik kad su u pitanju video uradci i fotografije snimljeni u trenucima intime sa manekenkama, hladno je pozvao policiju u St. Barthsu.

Karipski detektivi vrlo su brzo uhvatili dvojicu lopova digitalnog sadržaja nad kojima sad ide obrada, a morali su potpisati i da eventualne kopije ukradenih kućnih filmova neće lansirati na internet.

Lavezzi je bio idol vrelog Napulja, odigrao ukupno 78 utakmica za Argentinu, a ogroman novac zaradio i igrajući četiri godine za PSG pa zadnje tri u karijeri za kineski Hebei China Fortune.

Natalia je Brazilka, 2016. i 2017. bila je u glasovitom izdanju Sports Illustrateda sa kupaćim kostimima, snimala TV kampanje za Bvlgari, Peroni i Garnier...

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kingdiamond 13.05.2020.

    Prodan hehe😊

  • narf 13.05.2020.

    Da je meni takvih problema

  • rubenibarruri 13.05.2020.

    Čuj to ukradeni, kako da ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare