To je to što me zanima!

Ukrajinci razočarani: Šahtar je bez rješenja za odlični Dinamo!

'Šahtar se spašavao poraza od Hrvata', 'Rudari se nisu znali nositi sa hrvatskim prvacima', 'Samo bod za Šahtar protiv jako dobrog Dinama'... Neki su od naslova u ukrajinskim novinama i na portalima
Vidi originalni članak

Očekivali su više. To je jasno iz svake rečenice koju su nakon 2-2 remija Šahtara i Dinama u Ligi prvaka na harkivskome stadionu napisali ukrajinski mediji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pera nisu baš umočena u otrov, ali gorčina razočaranja lako je vidljiva. Dinamo ih je iznenadio, a njihov Šahtar razočarao! "Šahtar se spasio poraza od Dinama" piše Football ne skrivajući ljutnju na potez domaćeg vratara Pjatova koji je završio penalom i golom za Dinamo.

"Ovo je bio meč koji može odlučiti o tome tko će biti drugi i proći dalje iz skupine C, ali Šahtar ni kod kuće nije mogao pobijediti Hrvate", žali se Telegraf koji odmah najavljuje šansu da se domaći kiks ispravi već za 15 dana u Zagrebu.

"Nije se Šahtar znao nositi sa hrvatskim prvacima koji se iz Ukrajine vraćaju sa velikim bodom, a do 15 minuta prije kraja zasluženo su u rukama imali i pobjedu", piše Espreso ističući neupitnost penala koji je španjolski arbitar Mateu dosudio za Dinamo.

RIJEČ STRUČNJAKA 'Potez Pjatova za psihijatriju, Dinamo je taj koji treba žaliti'

Najčitaniji ukrajinski sportski portal Sport.ua podvlači kako "Šahtar bez obzira na trud jednostavno u Harkivu nije mogao naći način da u Ligi prvaka pobijedi prvake Hrvatske".

Multimedijska platforma Ukrinform ne skriva razočaranje konstatacijom: "Druga utakmica zaredom u Ligi prvaka i opet bez pobjede... Protiv Dinama Šahtar nije mogao bolje od mršavog remija".

Dinamo, dakle, ima i bod i zadovoljštinu da je Ukrajincima ostavio gorčinu, ali... Ne zaboravimo procjenu Stipe Pletikose u eter PlanetSporta: "Šahtar je opasniji u gostima nego kod kuće!", rekao je bivši Vatreni koji je tri godine karijere branio baš za Šahtar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Syrian 23.10.2019.

    Bude li Dinamo ovako igrao (a bit će igra i bolja) nema straha za tekmu na Maksimiru.

  • Simulacija_stimulacija 23.10.2019.

    Čestitke! Dobra utakmica, lijepi rezultat. Sad pobijediti u uzvratu.

  • JosipGvozden 23.10.2019.

    Samo Pinta na mjesto Stojanovica i bit ce sve ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare