To je to što me zanima!

Ulaznice su u prodaji! Hrvatsku u Splitu možete gledati već u srijedu kad igraju s Portorikom

Reprezentaciji svakodnevno stižu novi igrači. Došao je Planinić, Bogdanović će ubrzo, a obojicu biste mogli gledati uživo već u srijedu. Ulaznice su od 30 do 50 kuna
Vidi originalni članak

Tjednima se špekuliralo, a prije nekoliko dana je potvrđeno kako će navijači moći gledati Hrvatsku na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Splitu koji počinje 29. lipnja.

Ipak, Hrvatski košarkaški savez gledateljima će utakmice reprezentacije uživo omogućiti i ranije, i to već od srijede!

HRVATSKA - BiH 69-80 Nije išlo protiv Jones: Hrvatice izgubile od BiH i ispale s EP-a

U srijedu, 23. lipnja, Hrvatska igra s Portorikom u Spaladium Areni od 20 sati, a HKS je pustio ulaznice u prodaju. 

Ulaznice za kvalifikacijski turnir uskoro bi trebale biti u prodaji.

- Prezadovoljni smo što je dopušten ulaz gledatelja na tribine Spaladium Arene, vjerujem da će svi oni koji dođu i uživati u izvedbi naše reprezentacije u utakmici protiv Portorika, koja je glavna provjera za ono što slijedi, a to je kvalifikacijski košarkaški turnir za Olimpijske igre. Pred nama je važan događaj za hrvatsku košarku, trebat će nam pomoć navijača za odlazak na Olimpijske igre, s publikom će to biti puno lakše ostvarivo - rekao je glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Josip Vranković.

Reprezentacija je svakim danom sve jača i jača pošto se konstantno priključuju novi igrači, a izbornik Veljko Mršić upravo je u ponedjeljak dobio pojačanje u centarskoj liniji. Došao mu je Darko Planinić. Momčadi bi se ubrzo trebao priključiti i Bojan Bogdanović.

KVALIFIKACIJE SVE BLIŽE Nova rošada u reprezentaciji: Šamanić van, Bogdanović stiže

Ulaznice za utakmicu s Portorikom možete kupiti putem interneta OVDJE ili fizički na blagajni Spaladium Arene. Blagajna radi u utorak od 10 do 18 sati i u srijedu od 10 do 20 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jamesbond7777 21.06.2021.

    Budemo, evo letim vec🙄🙄

  • 21.06.2021.

    Nadam se da vam nitko neće doći s tim nakaradnim mjerama. Sve te događaje s covid potvrdama treba izbjegavati. Ljudi sretni ko djeca jer im je dano ono na što zapravo imaju pravo…

  • ChandlerBing4 21.06.2021.

    Puni kapacitet ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare