To je to što me zanima!

Ulaznice za Hajduk - Atletico u prodaji. Kapacitet je ograničen

Zbog važećih epidemioloških mjera 9. veljače na Poljud će moči svega 40% gledatelja od punog kapaciteta, dakle njih oko 13.000, a prednost pri kupnji ulaznica do 4. veljače imaju pretplatnici i članovi.
Vidi originalni članak

Tjedan dana uoči play-offa Lige prvaka mladih, u sklopu kojeg Hajduk na Poljudu dočekuje Atletico Madrid, puštene su u prodaju i ulaznice. Susret se igra 9. veljače s početkom u 18 sati, a prema važećim epidemiološkim mjerama na stadionu će moći biti 40 posto gledatelja u odnosu na puni kapacitet, dakle, njih oko 13.000.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U LIGI PRVAKA Fernando Torres stiže na Poljud, Budimir poziva navijače: Pred njima možemo dobiti svakoga

U prva četiri dana prodaje ulaznica pravo prvokupa imaju isključivo aktivni članovi kluba te pretplatnici, koji mogu u istom roku, dakle do 4. veljače, predignuti gratis ulaznicu. Od 5. veljače započinje slobodna prodaja ulaznica za sve ostale navijače, po cijeni od 30 kuna za sve tribine. Nema sumnje kako će susret privući veliki broj navijača Hajduka koji su najavili dolazak i podršku mladoj momčadi u pokušaju proboja u nastavak natjecanja.

NADARENIM JUNIORIMA UGOVORI Čuić i Hrgović produžili ugovore, Marko Brkljača još je na čekanju

U očekivanju ogleda s Atleticom trener mlade momčadi Hajduka Marijan Budimir odveo je svoju momčad na mini-pripreme u Veliku Goricu, u sklopu kojih su odigrali i dva susreta. U prvom su golovima Vrcića i Antunovića slavili protiv prvaka Mađarske MTK Budapest 2-0, a u drugom su remizirali protiv Domžala. Gol za Hajduk postigao je na početku utakmice Krolo, a Domžale su izjednačile preko Saitoskog u 90. minuti.

HEROJ VUKOVARA Otac hajdukovca vukovarski je heroj: Dobio sam metak u vrat, ranjenog su me odnijeli u plahti

Trener Hajduka Marijan Budimir zadovoljan je formom svojih igrača uoči nastavka sezone, u kojoj Hajduk ima visoke ambicije i u domaćim natjecanjima, tri dana nakon Atletica igra se i zaostali susret juniorske lige protiv Osijeka. Spomenimo i kako pravo nastupa protiv Atletico Madrida imaju i Stipe Biuk i Marin Ljubičić, no još uvijek je nepoznato hoće li se struka Hajduka odlučiti na taj potez. Pogotovo kad je u pitanju Biuk koji se ozlijedio u ranoj fazi utakmice u Šibeniku i upitan je njegov nastup protiv Gorice.

UEFA PREPOZNALA KVALITETU 'Bili tić' Čuić u konkurenciji za nogometaša godine LP mladih!

Idi na 24sata

Komentari 38

  • mban21 01.02.2022.

    Veoma bitno da se ne poremeti ritsm hnl gledanosti i da neki juniori nebi imali više gledaoca na jednoj utakmici nego europski dinamo u cijeloj sezoni

  • nottonightjosephine 01.02.2022.

    Tako je. A ako Hajduk pobijedi onda 500.000 na ulice, luda proslava!Nakon proslave organizirano skupljanje plasticnih boca po kontejnerima.

  • Tko sere' 01.02.2022.

    Triba se Torcida okupit i otić prid županijski stožer u znak prosvjeda. Zbog njih nećemo moć oborit rekord Lige prvaka mladih koji je trenutno 32510 gledatelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare