To je to što me zanima!

Želite na Dinamo u goste? Na Otoku jeftinije nego u Ukrajini

Najskuplje gostovanje navijačima "modrih" bit će u ukrajinskom Harkivu. Jasno, samo zbog udaljenosti. Gotovo 2000 kilometara udaljen je taj grad od Zagreba, a život u toj državi zapravo je dosta jeftin
Vidi originalni članak

Manchester City, Šahtar, Atalanta... Uh, pa svakom navijaču Dinama rastu zazubice na spomen ovih protivnika u najelitnijem europskom natjecanju.

Još nije poznato koliko će stajati ulaznice za Maksimir za grupnu fazu, ali putokaz može biti 2016. godina, kad je Dinamo zadnji put igrao u Ligi prvaka protiv Juventusa, Lyona i Seville.

Juve je bio najatraktivniji protivnik, a najjeftinija karta bila je 200 kuna. Slične cijene trebale bi biti za Manchester City u prosincu. Tad su na utakmicu mogli vlasnici godišnjih ulaznica, ali ove sezone Dinamo ima drugačiji model.

GODIŠNJE ULAZNICE RASPRODANE Na Juve se išlo i za 200 kuna, koliko će koštati karta za City?

Godišnje ulaznice podijeljene su na “blue” i “gold” stupanj. S “gold” godišnjom ulaznicom može se na sve utakmice LP-a, a s “blue” kartama na sve utakmice u domaćim natjecanjima, dok za europska natjecanja imate pravo prvokupa.

Šahtar i Manchester City već su objavili cijene ulaznica za Dinamo. Čak 125 eura stajat će najjeftinija karta u Harkivu, a 80 eura u Manchesteru. Ulaznice za utakmice sa Šahtarom i Atalantom City naplaćuje više od 100 eura. Atalanta, poput “modrih”, još nije objavila cijene ulaznica. Za navijača najskuplje će biti putovanje u Ukrajinu.

Atalanta će svoje utakmice u Ligi prvaka igrati na San Siru u Milanu. I laici znaju da je Milano papreno skup, prema nekima čak i 50 posto skuplji od Zagreba. Milano je priznat kao svjetsko središte mode i dizajna, ali može se pohvaliti i bogatom nogometnom poviješću gradskih rivala Milana i Intera.

Najskuplje gostovanje navijačima "modrih" bit će u ukrajinskom Harkivu. Jasno, samo zbog udaljenosti. Gotovo 2000 kilometara udaljen je taj grad od Zagreba, a život u toj državi zapravo je dosta jeftin. Šahtar tamo igra silom prilika zbog rata. Radi se o stadionu Metalista koji je renoviran 2009. za potrebe Europskog prvenstva, a prima 40 tisuća gledatelja.

Put u Manchester avionom dinamovce će koštati 3 tisuće kuna letom iz Zagreba. Život u Manchesteru skuplji je za oko 30% u odnosu na Zagreb. Pivo košta čak 4,5 eura i to je neugodno iznenađenje za Dinamove navijače koji su u Hrvatskoj navikli na puno puno jeftinije...

Idi na 24sata

Komentari 38

  • aaerts 31.08.2019.

    ja uvijek brijao da je i shaktar u kievu

  • 31.08.2019.

    Ukrajinke su puno ljepše...

  • bili_os 31.08.2019.

    Nemaju da popune Ruglomir,a ne da ce ici na gostovanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare