To je to što me zanima!

Umalo drama u Sibiru: Nosio olimpijsku baklju i zapalio se!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
ČOVJEK BUKTINJA Bivši ruski olimpijac i član bob posade na Igrama u Torinu '06. godine, umalo je izgorio. Pjotr Makarčuk nosio je olimpijsku baklju i zapalio se...
Vidi originalni članak

Pjotr Makarčuk, član je štafete za Zimske olimpijske igre u Sočiju i jedan od nositelja olimpijske baklje. Bivši član bob posade Rusije na Igrama u Torinu 2006. godine zapalio se noseći olimpijsku baklju u sibirskom gradu Abakanu.

Prisebno osoblje interveniralo je i ugasilo vatru na jakni Rusa koji nije ni primijetio da gori. Makarčuk je veselo prolazio kroz špalir ljudi i mahao svima. Već u sljedećem trenutku planuo mu je lijevi rukav jakne. Na sreću, prošao je bez opekotina. 

- Jedan od članova osoblja brzo je ugasio vatru. Makarčuk je dobio novu uniformu - rekao je jedan od organizatora, prenosi agencija AFP.

Olimpijska baklja radi velike probleme organizatorima uoči Igara u Sočiju. Ovo nije prvi incident s njom. Jednoj ženi baklja je planula u rukama, a nekoliko puta tijekom štafete vjetar je gasio olimpijsku baklju i radio probleme organizatorima.

Problema je bilo i na samom startu štafete, 6. listopada ispred Kremlja, kad su ugašenu baklju morali upaliti upaljačem...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cv-0001 29.11.2013.

    Losi predznaci pred olimpijadu, a ovi sto su se zapalili izvleda da je sljivovica u pitanju ili stroh. Da mi zagorci nosimo baklju nema sanse da se gasi. Kad bi trcali i disali u nju pa gorjela bi ko dimnjak na rafineriji.

  • Queen24 28.11.2013.

    jest srećković!

  • marijaterezija2 28.11.2013.

    Izgleda da su ipak jako štedjeli na njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare