To je to što me zanima!

Umalo frka! Mbappe glumatao i valjao se, Godin izgubio živce

Mbappe je sjajan igrač, ali još je mlad, naučit će da mu ovakve stvari nisu potrebne. Smiješno je izgledao njegov pokušaj glume, gotovo kao da je bio na tečaju kod Neymara
Vidi originalni članak

Francuska je imala 2-0 protiv Urugvaja u četvrtfinalu SP-a, Kylian Mbappe mislio je da će biti zabavno malo se poigrati i atraktivno vratiti loptu suigraču. Nakon toga prolazi kraj urugvajskog igrača i pada kao da ga je grom pogodio.

I tu su poludjeli baš svi Urugvajci, jer su vidjeli da Mbappe glumi. Najviše Diego Godin, koji zaista rijetko gubi živce. No nije mogao ostati miran na Mbappeovu provokaciju, jer mladi Francuz valjao se po travi kao da je bio na tečaju kod Neymara.

U sekundi je nastala prava frka.

Godin je pokušao nasilno podići Mbappea, branili su ga Francuzi, upleo se u sve to i Luis Suarez, pa Pogba s druge strane koji hvata jednog igrača Urugvaja za vrat...

Totalni kaos koji se umalo pretvorio u masovnu tučnjavu, sve zbog Mbappea i njegovog glumatanja što su Urugvajci shvatili kao izrugivanje i provokaciju. Sjajan je igrač taj Mbappe, ali još je mlad, naučit će da mu ovakve stvari nisu potrebne.

Francuska je slavila 2-0 golom Varanea i Griezmanna i prošla u polufinale SP-a gdje će igrati protiv pobjednika utakmice Brazil - Belgija.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Vuk1010 07.07.2018.

    Kakva je to reprezentacija 5 cistokrvnih francuza u njoj....

  • Frenkyy 06.07.2018.

    Ovi plavi me strašno podsjećaju na Atletico! Čisti antinogomet!

  • obični_komentator 06.07.2018.

    Ponekad se upitam imaju li ti igrači uopće obraza, mislim, tako sebe ocrniti, doista ne znam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare