To je to što me zanima!

Modrić se odmarao, a 'kraljevi' jedva dobili zadnjeg na ljestvici

Real Madrid pobijedio je Huescu 3-2 u posljednjoj utakmici 29. kola La Lige. Modrić je s tribina gledao mučenje svoje momčadi kojoj je "fenjeraš" umalo uzeo bod(ove). Zaigrao je i Zidaneov sin
Vidi originalni članak

Trebala je to biti lagana utakmica za Real Madrid nakon reprezentativne stanke i uoči gostovanja kod Valencije u srijedu, a pretvorila se u pravo mučenje. "Fenjeraš" La Lige Huesca pala je na Santiago Bernabéuu golom tek minutu prije kraja za pobjedu "kraljeva" 3-2.

>>> Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Zinedine Zidane u drugoj utakmici novog mandata "los blancosa" ispremiješao je sastav, pruživši priliku nekim igračima s manjom minutažom, a odmorivši udarne snage poput Luke Modrića, Tonija Kroosa, Raphaëla Varanea i Marca Asensija. Gotovo mu se to obilo o glavu.

Kako je golman Thibaut Courtois ozlijeđen, Zidane je u momčad - i to odmah u prvu postavu - ubacio svoga sina Lucu (20), kojemu je to bio tek drugi nastup za seniore Reala i prvi na domaćem stadionu.

BIT ĆE ZVIJEZDA Zidane zna što radi: Luca nije samo sin, zaslužio je pljesak...

Poluprazni Bernabéu šokirao je mladi Kolumbijac Cucho Hernández (19) golom već u trećoj minuti na dodavanje Ezequiela Ávile, a Isco je iz blizine u 25. minuti izjednačio.

Kad je Dani Ceballos u 62. minuti vratio Realu vodstvo nakon Benzemina spuštanja glavom, činilo se kako bi se žilava Huesca mogla predati, ali daleko je još bio kraj. Moi Gómez asistirao je Xabieru Etxeiti za 2-2 nakon kornera u 74. minuti, a oni malobrojni gledatelji na Bernabéuu držali su se za glavu.

Ipak, kakvu-takvu satisfakciju donio im je igrač utakmice Karim Benzema u 89. minuti, koji je pogodio na dodavanje Marcela. Bio je to 23. gol najboljeg strijelca Reala ove sezone.

"Kraljevski klub" zadržao je dva boda zaostatka za gradskim rivalom Atléticom u borbi za drugo mjesto Primere, 12 bodova iza vodeće Barcelone. Devet kola prije kraja Huesca je zacementirana za dno, sedam bodova do zone spasa.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 01.04.2019.

    Izgleda da je Realu veoma tanka klupa

  • Samarsa 01.04.2019.

    Nemogu vjerovati da apsolutno svaki trener koji preuzme Real mora isprobavati iste igrace kao u ovon slucaju prethodna 2 i da ti isti igraci uporno pokazuju da nisu klasa za Real.

  • Gunersss_ 31.03.2019.

    JBT dan cekam za 1100kn zadnji par real,gledam i ne vjerujem da ce me koef 1.15 shebat,zadnji par! da sam znao da ce sa C sastavom igrat ne bi ih ni pogledao. prije toga me izvuce dortmund,pa benfica,chelsea danas i real,sve pobijede u sudackim nadoknadama! aj da i mene posere ta sreca jednom

Komentiraj...
Vidi sve komentare