To je to što me zanima!

'Umalo sam se u svlačionici potukao s Leom Messijem'

Sve je krenulo na terenu. On je htio loptu, htio je da mu je dam, ali nisam mogao. A onda kad sam ga vidio kako dolazi u svlačionicu, krenuo sam na njega, ali su nas uspjeli smiriti, rekao je Nicolas Burdisso
Vidi originalni članak

Nicolas Burdisso, nekadašnji argentinski reprezentativac, otkrio je kako se za vrijeme Copa Americe 2011. žestoko posvađao s Messijem, a zamalo je došlo i do tučnjave.

- Svađali smo se. Nisam bio jedini igrač koji se derao na njega, ali postoje situacije koje se često dogode u svlačionici i postanu javne - započeo je 37-godišnji branič.

- Sve je krenulo na terenu. On je htio loptu, htio je da mu je dam, ali nisam mogao. Nije se osjećao ugodno na utakmici, a ja se nisam osjećao ugodno u toj situaciji. Stigli smo u svlačionicu i kad sam vidio da dolazi, ustao sam se, bio sam spreman potući se. Onda nas je netko smirio na vrijeme, pa nismo ni započeli tučnjavu.

Svađa je u svlačionici bilo i ove godine, a glavna meta bio je - Jorge Sampaoli. Očito su u argentinskoj svlačionici svađe u potpunosti normalna stvar, no Burdisso je otkrio razlog toga, a istovremeno i pohvalio ponajboljeg igrača svih vremena:

Lionel ima jaku osobnost, to je dobra stvar, a imam ju i ja. Na kraju je sve završilo dobro.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • di-vam-je-razum 24.07.2018.

    Ljudi nogomet je emotivan sport! Postoje trenuci bijesa u kojima nismo u mogučnosti realno sagledati situaciju! Svi mi volimo tražiti krivca za loše stvari koje nam se dogode. Pa što onda ako je Messi pobjegao u svlačionicu ili napao izbornika? Nije on svetan nego nogometaš kojeg ste neki od vas baš uzeli na zub vidim

  • Vlad 20.07.2018.

    Zašto sada, nakon SP pisati o događaju koji se desio na Copa di America?

  • Pitt Bull 19.07.2018.

    Onda bi Perišić trebo nokautirat Kramarića zbog njegove sebičnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare