Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
60 komentara

'Umalo sam se u svlačionici potukao s Leom Messijem'

Sve je krenulo na terenu. On je htio loptu, htio je da mu je dam, ali nisam mogao. A onda kad sam ga vidio kako dolazi u svlačionicu, krenuo sam na njega, ali su nas uspjeli smiriti, rekao je Nicolas Burdisso

WM 2010 - Argentinien - Deutschland
Foto: Bernd Wei/DPA/PIXSELL
60 komentara

Nicolas Burdisso, nekadašnji argentinski reprezentativac, otkrio je kako se za vrijeme Copa Americe 2011. žestoko posvađao s Messijem, a zamalo je došlo i do tučnjave.

- Svađali smo se. Nisam bio jedini igrač koji se derao na njega, ali postoje situacije koje se često dogode u svlačionici i postanu javne - započeo je 37-godišnji branič.

- Sve je krenulo na terenu. On je htio loptu, htio je da mu je dam, ali nisam mogao. Nije se osjećao ugodno na utakmici, a ja se nisam osjećao ugodno u toj situaciji. Stigli smo u svlačionicu i kad sam vidio da dolazi, ustao sam se, bio sam spreman potući se. Onda nas je netko smirio na vrijeme, pa nismo ni započeli tučnjavu.

Svađa je u svlačionici bilo i ove godine, a glavna meta bio je - Jorge Sampaoli. Očito su u argentinskoj svlačionici svađe u potpunosti normalna stvar, no Burdisso je otkrio razlog toga, a istovremeno i pohvalio ponajboljeg igrača svih vremena:

Lionel ima jaku osobnost, to je dobra stvar, a imam ju i ja. Na kraju je sve završilo dobro.

Naši partneri pišu
Message