To je to što me zanima!

Umalo tučnjava: Trebao sam Kokkinakisu opaliti "šljagu"!

Amerikanac Ryan Harrison umalo se potukao s Kokkinakisom, čije je ime u vezu s Donnom Vekić doveo Nick Kyrgios pokušavajući isprovocirati Švicarca Wawrinku
Vidi originalni članak

Thanasi Kokkinakis u središte skandala došao je nakon što je Nick Kyrgios u meču protiv Stana Wawrinke njegovo ime doveo u vezu s hrvatskom tenisačicom Donnom Vekić . Kyrgios je Wawrinki u jednom trenutku meča dobacio:

"Kokkinakis ti je bio s djevojkom", za što je od ATP-a dobio 10.000 dolara kazne.

"Stan je trebao opaliti šljagu Kyrgiosu, kao i ja ovom balavcu"

Ispad bezobraznog Australca grčkih korijena osudili su svi svjetski mediji i aktualni i bivši tenisači. Thanasi Kokkinakis nakon tog incidenta pobrinuo se da i on dođe u središte zbivanja. Na meču kvalifikacija za ulazak u glavni turnir u Cincinnatiju Kokkinakis se umalo potukao s Amerikancem Ryanom Harrisonom!

Na kraju prvog seta Kokkinakis je prosvjedovao kod glavnog suca. Pritom je isprovocirao Harrisona koji mu je nešto dobacivao. Australac tvrdi da mu je Amerikanac rekao da je kreten, dok Harrison tvrdi da je koristio riječ balavac.

- Ima 19 godina, ako želi, neka mi dođe. Razbit ću ga. Wawrinka je trebao opaliti šljagu Kyrgiosu, a ja bih isto trebao učiniti ovom balavcu - rekao je Ryan Harrison.

Kokkinakis je pobijedio 7-5, 3-6, 7-6.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • zuluf_52 16.08.2015.

    Pardon Grčka posla.

  • zuluf_52 16.08.2015.

    Ciganska posla.

  • RobertLuketina 16.08.2015.

    baš si se usrečila sa :O

Komentiraj...
Vidi sve komentare