To je to što me zanima!

Umjesto treninga u šoping: CR7 kupio zvijer od 1,6 milijuna eura

Radi se o Ferrariju Monzi SP2 koji u sebi ima V12 motor od 812 KS. Do 100 kilometara na sat dolazi za nevjerojatnih 2,5 sekunde, a ponosni vlasnik ovakvog primjerka je i Zlatan Ibrahimović
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (36) se iz jučerašnjeg posjeta tvornici Ferrariju u Maranellu vratio s luksuznim automobilom vrijednim 1,6 milijuna eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina kupila Ronaldu Mercedesa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Portugalac je zbog toga čak i propustio trening uoči gostovanja kod Sassuola u srijedu. 

Inače je veliki ljubitelj superautomobila, a svojoj kolekciji sada je dodao Ferrarija Monzu SP2 kojeg ima i Zlatan Ibrahimović. 

Ronaldo je u tvornicu došao helikopterom u pratnji prvog čovjeka Juventusa Andree Agnellija i predsjednika Ferrarija Johna Elkanna.

Dočekali su ga predstavnici iz momčadi Formule 1 zajedno s talijanskim inženjerom i direktorom momčadi Scuderia Ferrarija Mattijom Binottom. 

Ferrari Monza SP2 (dvosjed) dolazi i u verziji SP1 (jednosjed), a proizveli su 499 primjeraka koje mogu kupiti isključivo postojeći vlasnici Ferrarija. Ovaj superautomobil u sebi ima V12 motor od 812 KS koji s maksimalnih 8.500 okretaja u minuti do 100 kilometara na sat dolazi za samo 2,6 sekundi. 

Tako će se ova zvijer, uz niz skupih Lamborghinija, Rolls-Royceova i Bugattija, pridružiti Ronaldovoj kolekciji najekskluzivnijih automobila. 

Procjenjuje se da vozni park napadača Juventusa iznosi preko sedam i pol milijuna eura, ali dolaskom Monze vrijednost njegove garaže će porasti. 

Cristianu je Georgina za rođendan poklonila luksuznog Mercedesa AMG G63 koji stoji više od 700.000 eura. U njegovoj kolekciji nalazi se i Lamborghini Aventador čija cijena iznosi 308.000 eura, kao i Bugatti Chiron od 2,2 milijuna eura. 

Jedan Bugatti nije bio dovoljan tako da je kolekciju nadopunio i s Veyronom čija cijena doseže također dva milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • biturbo 12.05.2021.

    Covik koji ima potrebu imat 20 + auta je definitivno siromasan u dusi!

  • 12.05.2021.

    Prošlo njegovo vrijeme pa kupio igracku da se malo utješi.

  • nomistakes 12.05.2021.

    samoapsorbirani gay

Komentiraj...
Vidi sve komentare