To je to što me zanima!

Dušan Kukić novi predsjednik, a Vićan član sudačke komisije

Novi predsjednik komisije za suce HNS-a je Dušan Kukić iz Siska, a jedan od članova komisije za suce HNS-a je Pero Vićan optužen u akciji 'vrtovi sunca'
Vidi originalni članak

Predsjednik Dubrovačko-neretvanskog nogometnog saveza Pero Vićan, optužen u akciji 'vrtovi sunca' izabran je u novu, šesteročlanu komisiju za suce HNS-a.

- Iz dobro poznatih razloga sastavili smo novu komisiju za suce. Sveli smo se na samo šest članova - rekao je član IO HNS-a Paško Viđak i nastavio:

- Novi predsjednik komisije za suce je Dušan Kukić (62) iz Siska. 

Riječ je o malo poznatom sucu koji je sudio u ligi bivše države, a do 1997. sudio je u HNL-u. Novi članovi komisije su Božo Mamić, Drago Poljak, Dragutin Vuk, Alojzije Šupraha i Pero Vićan.

Povjerenik za suce postao je Ivan Peraić, a Ante Kulušić novi je povjerenik za kontrolore. U HNS-u nisu rekli tko je predložio novog povjerenika za suce i da li je bilo drugih kandidata već su samo objavili je novi predsjednik imenovan jednoglasno.

Delegacija HNS-a sljedeći će se tjedan sastati s ministrom sporta Željkom Jovanovićem i razgovarati o problemima vezanim uz aferu s namještanjem utakmica koja posljednjih tjedana potresa Hrvatski nogometni savez.

- Trebali smo se sastati u ponedjeljak, ali smo zbog drugih obaveza morali odgoditi posjet naše delegacije. Još se ne zna tko će u toj delegaciji biti - rekao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić i dodao:

- Kontaktirali su nas državne institucije (Uskok, op.a.) i pohvalili nas za suradnju. Sad čekamo prijedlog akcionog programa Fife, vezanog uz namještanju, koji ćemo dodati našem planu i prezentirati ga ministru.

Hrvatska reprezentacija 29. veljače igrat će prijateljsku utakmicu protiv Švedske u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • marin07 13.01.2012.

    Stvarno mi se počela gadit ova država... Nisam bio u ratu jer sam se taman malo prije rodio ali sav se naježim kad mi tata priča o tome a ja se sjetim da nije jeo one čokoladice i sokove šta su dobivali nego sve čuvo za mene i sestru i da ne nabrajam kako mi počnu suze di god da čujem našu himnu ili neku pjesmu domoljubnu ali ovo šta oni rade stvarno više nema smisla i nema više veze sa voljenjem naše HRVATSKE....

  • IgorPelc 13.01.2012.

    Pago najlakše je pljuvati po ljudima koje možda i ne poznaješ, a da si faca ne bi bio logiran pod nickom već bi stavi puno ime i prezime, ali očito te ovo činim sretnim...........

  • hrabro srce_1 13.01.2012.

    kog ovo blato uopće može izabrati a da je normalan i tko bi se uopće normalan prihvatio bilo koje funkcije u hns-u dok su tamo oni: marković, srebrić, mamić

Komentiraj...
Vidi sve komentare