To je to što me zanima!

Umjetna inteligencija izabrala Lovrena u najbolju postavu SP-a

Najbolji igrač prema parametrima Olocipa jest Kylian Mbappé, najbolji strijelac SP-a u Katru i strijelac drugog hat-tricka u povijesti svjetskih prvenstava
Vidi originalni članak

Umjetna inteligencija izabrala je idealnu momčad Svjetskog prvenstva u Katru, a u njoj su se našla tri hrvatska reprezentativca - Dejan Lovren, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolji igrač prema parametrima Olocipa (tvrtka čiji je sustav izabrao najboljih 11) jest Kylian Mbappé, najbolji strijelac SP-a u Katru i strijelac drugog hat-tricka u povijesti svjetskih prvenstava. Društvo mu rade sunarodnjaci Aurelien Tchouaméni i Theo Hernandez.
 
Prvaci Argentinci imaju dva predstavnika - Lionela Messija i Juliana Alvareza, dok po jednog imaju Nizozemska (Noppert), Maroko (Hakimi) i Engleska (Saka).

Olocip objašnjava da se akcija nekog igrača vrednuje pozitivno kada njome raste vjerojatnost da će njegova momčad postići gol, a pada kada njome prijeti primanje golu.

OKRUNIO KARIJERU Leo Messi spava s pobjedničkim peharom Svjetskog prvenstva NAMJESTIO TRI GOLA Perišić uz bok Kaneu i Messiju: Vatreni je najbolji asistent SP-a

Naglasili su da prilikom vrednovanja učinka u obzir ne uzimaju raspucavanje penala što donekle objašnjava zašto Dominik Livaković nije u najboljih 11 prvenstva.

Najbolja momčad prema umjetnoj inteligenciji

(4-2-3-1): Noppert - Hakimi, Lovren, Gvardiol, T.Hernandez - Tchouaméni, Kovačić - Mbappé, Messi, Saka - Alvarez

POGLEDAJTE VIDEO: 'USPIO SAM SE OTRIJEZNITI'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • VilaVelebita2001 20.12.2022.

    Cinjenica: Lovren je srebrni i broncani na dva zadnja svjetska prvenstva. Hrvatski heroj bez mane i straha. Nas ponos! Neka pate prodane duse i peta kolona!

  • ćuko 20.12.2022.

    Samo je jedan Dean Lovren

  • 20.12.2022.

    Lovren legenda ❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare