To je to što me zanima!

Unai Emery tri puta osvajao EL: Dinamo ima iste šanse kao mi

Dinamov put do četvrtfinala sve govori. U ovoj fazi natjecanja nitko ti ništa ne poklanja, neće to učiniti ni Dinamo niti Slavia Prag u svojoj utakmici. Dinamo je izuzetno dobro organiziran, rekao je Unai Emery
Vidi originalni članak

Trener Villarreala, suparnika zagrebačkog Dinama u četvrtfinalu Europske lige, Unai Emery rekao je kako nema favorita u susretima njegove momčadi i hrvatskog prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Dinama nakon Tottenhama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izgledi za prolaz su nam 50 posto, baš kao i Dinamu. To će biti susreti u kojima ćemo morati istinski biti 'unutra' te uložiti maksimalan napor kako bismo prošli - velike su riječi Emeryja koje je rekao na konferenciji za medije u Villarrealu, gradu na jugu Španjolske.

- Dinamov put do četvrtfinala sve govori. U ovoj fazi natjecanja nitko ti ništa ne poklanja, neće to učiniti ni Dinamo niti Slavia Prag u svojoj utakmici. Dinamo je izuzetno dobro organiziran, a izbacivanjem Tottenhama je pokazao da ima itekako dobre igrače - dodao je Emery.

Emery je sa Sevillom tri puta osvajao Europsku ligu, a s Villarrealom je ušao u četvrtfinale nakon dviju pobjeda nad kijevskim Dinamom u osmini finala.

Zagrebački Dinamo je, pak, u četvrtak sa 3-0 pobijedio londonski Tottenham nadoknadivši poraz od 0-2 iz prvog susreta.

- Analizirat ćemo Dinamo, prostudirat ćemo ga, no vidjeli smo da je eliminirao velikog favorita za osvajanje ovog natjecanja. Sigurno će i protiv nas pružiti svoju najbolju igru. Stoga moramo iskazati svu svoju snagu kako bismo pobijedili - rekao je Emery.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • antitovar 2 21.03.2021.

    Budimo realni,Dinamo je prvi na tablici a Villareal je sedmi na tablici. Znaci i njih gazimo ko plitak potok. Tako smo i Tottenham,a kljuc uspjeha je u polozaju na tablici,Dinamo prvi, tottenham deveti. Zato smo ih pobijedili.

  • Zmar117 21.03.2021.

    Iako kudikamo jeftiniji od Tottenhama,Španjolci si sigurno neće dozvoliti luksuza da i u jednom trenutku podcjene Dinamo....Dvomeč bude prava poslastica za svakog nogometoljupca ,ali i izvor opakog stresa za navijače oba kluba...Sve je otvoreno,šanse su 50-50...Dinamo ima izvrsni izlazak na protivničku polovinu sa nevjerovatnom brzinskom transformacijom iz faze obrane u fazu napada.. Ako Španjolci to uspiju zaštopati, onda se eventualno možda mogu nećemu nadati...Što se tiće foliranja po terenu,mislim da su tu izjednaćeni, i jedni i drugi  su premazani svim mastima...Suci će vjerovatno  zbog toga morati puštati  malo oštriju igru...Pa tko se u takvim uvjetima bolje snađe ,taj će ići dalje...

  • 21.03.2021.

    Villareal ne gledam kao favorit u ovoj utakmici, Dinamo igra odlučno Europu ove sezone i vjerujem u prolaz mada ce biti tesko! Samo jako💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare