To je to što me zanima!

United otkrio: Mourinho nas je koštao više od 25 milijuna eura

Mourinho je dobio otkaz u prosincu nakon serije loših rezultata, neslaganja s igračima i neshvatljive nogometne filozofije nakon dvije i pol godine provedene na Old Traffordu...
Vidi originalni članak

Manchester United je za otkaz Joseu Mourinhu morao iskeširati više od 25 milijuna eura!

Crveni vragovi su objavili financijsko izvješće za posljednji kvartal prošle godine i u njemu su napokon otkrili koliko ih je Mourinho skupo koštao. Odštetu su podijelili Portugalac, njegovi pomoćnici Silvino Louro, Carlos Lalin, Stefano Rapetti, skaut Ricardo Formosinho i analitičar Giovanni Cerra.

- Iznimne stavke za kvartal su iznosile 25,1 milijun eura, a odnosile su se na naknadu bivšem menadžeru i određenim članovima trenerskog osoblja zbog gubitka pozicija - stoji u izvještaju.

Mourinho je dobio otkaz u prosincu nakon serije loših rezultata, neslaganja s igračima i neshvatljive nogometne filozofije nakon dvije i pol godine provedene na Old Traffordu.  Početkom 2018. godine je potpisao produženje koje mu je osiguravalo godišnju plaću od 14 milijuna eura. Ugovor je trajao do ljeta 2020. godine, a klub je mogao produljiti suradnju na još 12 mjeseci.

Njega nije dočekao, ali je zato dobio lijepu odštetu...

Naslijedio ga je Ole Gunnar Solskjaer koji je odmah probudio momčad. Pobijedio je u deset od 12 odigranih utakmica, a United se popeo do četvrte pozicije, posljednje koja vodi u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 16.02.2019.

    Pametan covjek...nije on trener da bi se zadovoljio sa igracima za 2-3 mjesto i niti jedan trofej...ako ne date za pojacanja onda me isplatite a ja odoh na godisnji!! To rade gospoda...ne zajebaju se sa cr**m deckima...pogbom rashfordom..neka uziva sada malo manji od njega!!a koliko pogba vrijedi vidjeli smo protiv PSGa!

  • VOLBEAT 14.02.2019.

    Ma čovjek je totalna legenda...gdje god dođe u zadnjih nekoliko godina, potpiše dobar ugovor, usere sve, a onda mu isplate silnu lovu da ga se riješe...i tako dalje do druge zlatne koke...genijalno !

  • Orahova1 14.02.2019.

    Kruno Jurčić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare