To je to što me zanima!

United u novim problemima! Glavni napadač tulumario je do jutra pa propustio trening kluba

Iako Rashford zbog bolesti nije bio u stanju pojaviti se na treningu u petak ujutro, imao je dovoljno snage izaći u noćni klub dvije uzastopne večeri
Vidi originalni članak

Marcus Rashford (26) uzrok je novih problema u ionako već problematičnoj svlačionici Manchester Uniteda.

Naime, ofenzivac 'crvenih vragova' i engleske reprezentacije uočen je drugu uzastopnu noć u noćnom klubu u Belfastu. I to nakon što je propustio trening svojeg kluba uz opravdanje kako je bolestan.

- Rashford je bolestan i propustio je trening. Moramo vidjeti kako će se oporaviti - rekao je trener Uniteda, Erik ten Hag, uoči utakmice FA kupa protiv Newport Countyja u nedjelju. 

Nije došao na trening zbog bolesti

Iako Rashford zbog bolesti nije bio u stanju pojaviti se na treningu u petak ujutro, imao je dovoljno snage izaći u noćni klub u srijedu i četvrtak. 

The Athletic tvrdi kako je Rashford uhvaćen u noćnom klubu u Belfastu samo nekoliko sati prije nego što se trebao pojaviti na treningu u Carringtonu.

Rashford je prošle sezone bio najbolji igrač Uniteda s 30 golova i 11 asistencija u 56 utakmica u svim natjecanjima. 

Ove je sezone, međutim, neprepoznatljiv. Zabio je tek četiri gola uz šest asistencija u 26 utakmica i upravo je njegova slaba forma jedan od razloga zašto je United tek na osmom mjestu Premier lige s 32 boda. '

Crveni vragovi' su ispali i u grupnoj fazi Lige prvaka u skupini s Bayernom, Galatasarayjem i Kopenhagenom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Roki00 28.01.2024.

    strasan problem😂

  • 28.01.2024.

    Taj uvijek partija, dva ekstazija, par cura i nizozemac mu to dopusta, ja bi ga odmah u drugu ligu neka mu se smanje primanja, decko se umislio jer je dobio par milijuna, pa ako se hoce zabavljati neka pusti nogomet na Miru ima on dosta za jedan zivot i za njegove doma jos dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare