To je to što me zanima!

UnitedOwen: Ferguson uz doručak dogovorio Owena

Nekadašnja zvijezda Liverpoola, prosječni igrač Reala i neuvjerljivi napadač Newcastlea došao je na Old Trafford i potpisao ugovor na dvije godine
Vidi originalni članak

Ima 30 godina, brz je, dobar tehničar i ranije je igrao u Liverpoolu i Real Madridu, pisalo je u brošuri koju su agenti Michaela Owena na kraju prošle sezone poslali na adresu nekoliko premierligaških klubova. Apsurdna ideja da se jednog takvog igrača predstavlja brošurom izazvala je brojne podsmjehe, ali očito se isplatila. Owen će iduće dvije sezone nositi dres Manchester Uniteda! Prošao je liječničke preglede i potpisao ugovor u petak popodne.
- Baš sam započeo pregovore s nekoliko klubova kada me iznenada u srijedu popodne nazvao Sir Alex. Pozvao me na doručak drugo jutro, a ja sam poziv prihvatio. Tijekom doručka rekao mi je da želi da dođem u United - ispričao je Owen nakon što se fotografirao u dresu Manchester Uniteda.
- Koliko sam razmišljao? Ni sekunde! - dodao je.
Michael Owen je lani igrao za Newcastle. Sa suigračima se grčevito borio za ostanak u ligi, ali crno-bijeli su na kraju balade tugovali. Owen je kao slobodan igrač potražio novi klub, u drugoj ligi nije mu se igralo.
- Ovo je fantastična prilika za mene i objeručke ću je prihvatiti. Presretan sam što ću igrati za United, a drago mi je i što poznajem najveći dio mojih novih suigrača. Lani sam propustio ljetne pripreme, ove sezone krećem od prvoga dana - sa smiješkom na licu govorio je Owen.
Alex Ferguson je ovoga ljeta ostao bez Ronalda i Teveza, a doveo je Valenciju iz Wigana i sada već pomalo zaboravljenog Owena. Navijači nisu presretni zamjenama, ali Sir Alex tvrdi da zna što radi.
- Michael je vrhunski napadač koji je dokazao da može zabijati na najvišoj razini. I to nikada nije ni bilo upitno. Igranjem u Unitedu ima priliku pokazati sve što zna i siguran sam da će to i učiniti - kaže Ferguson, koji je Owena gotovo pa vratio iz 'mrtvih'.
- Hvala Alexu što vjeruje u mene, što mi je dao priliku. Igrama i golovima ću mu se odužiti - rekao je dečko iz brošure.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 04.07.2009.

    fisherman šta je on triba čekat ponudu liverpoola i ohebat mančester??? a i što je rekao JAX njega je liverpool olako prepustio realu...

  • JAX 04.07.2009.

    nije on liverpool izdao nego su ga ljudi iz liverpoola izdali kad su ga olako prepustili realu

  • Nikola Vuk Skopje 04.07.2009.

    Za dorucak si Liverpool prodao,niko ne bi ni znao za tebe smrade da nije Liverpool,za nogometas ti je vec kasno da postanes,a covek nikad nisi ni bio R.I.P gjubre

Komentiraj...
Vidi sve komentare