Obavijesti

Sport

Komentari 11

UnitedOwen: Ferguson uz doručak dogovorio Owena

UnitedOwen: Ferguson uz doručak dogovorio Owena
1

Nekadašnja zvijezda Liverpoola, prosječni igrač Reala i neuvjerljivi napadač Newcastlea došao je na Old Trafford i potpisao ugovor na dvije godine

VIDEO

Ima 30 godina, brz je, dobar tehničar i ranije je igrao u Liverpoolu i Real Madridu, pisalo je u brošuri koju su agenti Michaela Owena na kraju prošle sezone poslali na adresu nekoliko premierligaških klubova. Apsurdna ideja da se jednog takvog igrača predstavlja brošurom izazvala je brojne podsmjehe, ali očito se isplatila. Owen će iduće dvije sezone nositi dres Manchester Uniteda! Prošao je liječničke preglede i potpisao ugovor u petak popodne.
- Baš sam započeo pregovore s nekoliko klubova kada me iznenada u srijedu popodne nazvao Sir Alex. Pozvao me na doručak drugo jutro, a ja sam poziv prihvatio. Tijekom doručka rekao mi je da želi da dođem u United - ispričao je Owen nakon što se fotografirao u dresu Manchester Uniteda.
- Koliko sam razmišljao? Ni sekunde! - dodao je.
Michael Owen je lani igrao za Newcastle. Sa suigračima se grčevito borio za ostanak u ligi, ali crno-bijeli su na kraju balade tugovali. Owen je kao slobodan igrač potražio novi klub, u drugoj ligi nije mu se igralo.
- Ovo je fantastična prilika za mene i objeručke ću je prihvatiti. Presretan sam što ću igrati za United, a drago mi je i što poznajem najveći dio mojih novih suigrača. Lani sam propustio ljetne pripreme, ove sezone krećem od prvoga dana - sa smiješkom na licu govorio je Owen.
Alex Ferguson je ovoga ljeta ostao bez Ronalda i Teveza, a doveo je Valenciju iz Wigana i sada već pomalo zaboravljenog Owena. Navijači nisu presretni zamjenama, ali Sir Alex tvrdi da zna što radi.
- Michael je vrhunski napadač koji je dokazao da može zabijati na najvišoj razini. I to nikada nije ni bilo upitno. Igranjem u Unitedu ima priliku pokazati sve što zna i siguran sam da će to i učiniti - kaže Ferguson, koji je Owena gotovo pa vratio iz 'mrtvih'.
- Hvala Alexu što vjeruje u mene, što mi je dao priliku. Igrama i golovima ću mu se odužiti - rekao je dečko iz brošure.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad