To je to što me zanima!

Nevjerojatni Nadal: Pukao mu trbušni zid, ali ipak želi igrati?!

Jako mi je teško predati meč usred igre. Rekli su mi da bih to trebao napraviti, ali to mrzim. Dugo sam razmišljao o tome, rekao je Nadal nakon pobjede protiv Taylora Fritza u četvrtfinalu
Vidi originalni članak

Španjolskom tenisaču Rafaelu Nadalu pukao je trbušni mišić sedam milimetara, ustanovili su liječnici na pregledu u četvrtak. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je nakon pobjede u četvrtfinalu protiv Taylora Fritza rekao da nije siguran hoće li moći igrati u petak, Španjolac je potvrdio da će ipak nastupiti u polufinalu gdje ga čega kontroverzni Australac Nick Kyrgios. 

Podsjetimo, Nadal je tijekom drugog seta protiv Fritza u srijedu zatražio liječničku pomoć fizioterapeuta, a otac mu je sugerirao da odustane. Unatoč bolovima nije se predao te je u konačnici s 3-2 u setovima nakon četiri sata i 20 minuta svladao Amerikanca. 

- Jako mi je teško predati meč usred igre. Rekli su mi da bih to trebao napraviti, ali to mrzim. Dugo sam razmišljao o tome. Suočavam se sa stvarima s kojima se dosad nisam susretao, ali navikao sam igrati u bolovima i problemima. Nije bio najgori dan što se toga tiče. Bol se povećavala u velikoj mjeri, ali pobijedio sam. Nisam htio odustati od Wimbledona, htio sam završiti meč. Borio sam se i ponosan sam što sam bio ravnopravan u uvjetima u kojima sam igrao - rekao je Nadal nakon pobjede. 

U drugom polufinalu igraju treći tenisač svijeta Novak Đoković (36) i domaći predstavnik Cameron Norrie (26, ATP. 12).

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mapet_sou 07.07.2022.

    Ipak se povukao 🤣🤣... Nole uzima glat

  • čovik-s-juga 07.07.2022.

    Zato se to Novaku ne može desiti dokle god poteže iz boce

  • tralalalala 07.07.2022.

    A gdje je netragom nestalo bolno stopalo? Pa ljudi moji je li to moguće??? 😅😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare