To je to što me zanima!

US Open: Švedova izbacila u 2. kolu Jelenu Janković!

Kazahstanska tenisačica spasila je dvije meč lopte u tie-breaku trećeg seta, te je pobijedila prošlogodišnju finalisticu US Opena Janković
Vidi originalni članak

Nakon što je u 2. kolu posljednjeg Grand Slam turnira nastradala četvrta nositeljica Jelena Dementijeva, isto se provela i peta nositeljica Jelena Janković u dvoboju protiv odlične 21-godišnje Jaroslave Švedove, inače 55. igračice na svijetu. Švedova je imala set i 4-2 u drugom, ali tada nije znala okončati meč. Imala je prednost i u trećem setu, ali je propuštala servis za meč kod 5-4 i 6-5. U tie-breaku trećeg seta prednost je otišla na stranu Jelene Janković koja je imala dvije meč lopte (6-4), no Švedova je uzvratila sa četiri poena zaredom, a posljednjeg je osvojila sa stilom - asom. Tijekom meča Švedova je imala čak 45 izravnih poena.
Ispale su još dvije nositeljice, Patty Schnyder (19) i Sabine Lisicki (23). Kod tenisača to nije bio slučaj, dalje idu Fernando Verdasco, Tommy Haas i Sam Querrey.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HBCRO 04.09.2009.

    Pa normalno da je izgubila kad je samo prebacivala loptu preko mreže.Takva talentirana tenisačica koja uopće ne koristi sve udarce koje ima.

  • jojena 04.09.2009.

    a Jelo...gdje ti je sad tvoj poznati osmijeh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare