To je to što me zanima!

Usain Bolt dobio blizance: Na svijet stigli Saint Leo i Thunder

Usain Bolt još uvijek drži svjetske rekorde na 100 i 200 metara i jedini je atletičar koji je osvojio zlato u obje discipline na trima uzastopnim Olimpijskim igrama
Vidi originalni članak

Legendarni sprinter i olimpijski pobjednik Usain Bolt i njegova partnerica Kasi Bennett objavili su u nedjelju da su postali roditelji blizanaca, dvojice dječaka Thundera Bolta i Saint Leo Bolta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jamajčanski atletičar objavio je sretnu novost na Instagramu uz obiteljsku fotografiju na Dan očeva, uz emoji koji predstavlja munju koji je postavio uz imena dječaka, kao i uz ime njihove starije kćeri Olympije Lightning rođene u svibnju 2020.

Kasi Bennett također je objavila fotografije obitelji, uz poruku: "Sretan Dan očeva mojoj ljubavi zauvijek. Usain, ti si stijena ove obitelji i najveći otac svojoj djeci".

USAIN ČEZNUTLJIVI Bolt: Kakav bih ja nogometaš bio samo da su mi dali šansu!

Usain Bolt (34) nositelj osam zlatnih medalja s Olimpijskih igara 2008., 2012. i 2016, ali neće sudjelovati na onima u Tokiju jer je 2017. otišao u sportsku mirovinu. Pokušao je potom kao nogometaš, ali je 2019. ipak otišao iz svijeta sporta.

Još uvijek drži svjetske rekorde na 100 i 200 metara i jedini je atletičar koji je odnio zlato u obje discipline na trima uzastopnim olimpijadama.

SIGURAN Bolt: Nitko neće uspjeti oboriti moj rekord, bar neko vrijeme, a Cristiano bi me sad pobijedio

Idi na 24sata

Komentari 2

  • matemutin 21.06.2021.

    ⚡ Thunder Bolt ⚡

  • Pink_Panther24 21.06.2021.

    Cuj thunder, ovaj ce bit brzi od starog

Komentiraj...
Vidi sve komentare