To je to što me zanima!

USKOK istražuje i Vrbanovića: Policija upala u sjedište HNS-a

Osim braće Mamić, koju USKOK sumnjiči za utaju poreza, davanje i primanje mita te nezakonite radnje u gospodarskom poslovanju, policija je ušla i u sjedište HNS-a
Vidi originalni članak

Policija je u četvrtak rano ujutro počela pretraživati kuće izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i njegovog brata Zorana, trenera prve momčadi. 

Akciju je pokrenuo USKOK, a dvojac se sumnjiči za utaju poreza, primanje i davanje mita te zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Na listi osumnjičenih je i jedna osoba iz Porezne, ali i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović. Djelatnici USKOK-a pretraživali su i Vrbanovićevu kuću, a ušli su i u prostorije HNS-a, što je Savez i potvrdio.

"Djelatnici PNUSKOK-a su u Hrvatskom nogometnom savezu po nalogu županijskoj suda, zbog postupka u kojem su predmet obrade, između ostalih, i prvi dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić te izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović. Hrvatski nogometni savez prema naputku nadležnih tijela ne smije komentirati proces niti ima bilo kakvih informacija o istome", objavio je HNS na službenoj stranici. 

Zdravko Mamić se javio na izvanrednoj konferenciji za medije iz Slovenije, gdje se nalazi na pripremama s prvom momčadi, poručivši kako je ovo režirani proces vlasti koja je sljednik Komunističke partije te da su on i njegova obitelj čisti.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • Hugo Mrgud 02.07.2015.

    Skužili ovi naši izgleda da im UEFA neće ništa pa oni preuzeli stvar u svoje ruke. Sad će te vidjet šta Partija zna može i umije

  • jožek2 02.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 7.od9 02.07.2015.

    ajmoooooooooo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare