To je to što me zanima!

Uspješna na mamu: Kolindina kćer osvojila srebrnu medalju

Mlada hrvatska klizačica Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde, osvojila je srebrnu medalju na međunarodnom turniru u umjetničkom klizanju u Mađarskoj
Vidi originalni članak

Katarina Kitarović (15) osvojila je srebrnu medalju na međunarodnom natjecanju u umjetničkom klizanju u Budimpešti. Kći hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović ima 15 godina i jedna je od hrvatskih klizačkih nada.

Prvo mjesto u Budimpešti bilo joj je nadomak ruke. Katarina je osvojila 83,78 bodova u dva programa, a Šveđanka Eilma Browal slavila je s 84,13 bodova. 

Hrvatski navijači imali su priliku uživo vidjeti kako kliže kćer predsjednice Kolinde na 48. izdanju Zlatne Piruete u prosincu prošle godine. 

Mlada perspektivna klizačica početkom 2015. godine osvojila je srebro na prvenstvu Hrvatske, a njezine nastupe, kad joj to protokol dozvoli, prati i mama Kolinda.

- Gledala sam klizanje na TV-u i rekla roditeljima da se želim baviti tim sportom. Počela sam u klubu Leda. Svi su mi sportovi jako dragi, ali bih u klizanju željela nastupiti na Olimpijskim igrama - izjavila je Katarina još 2010. godine kada je u konkurenciji kadetkinja A također osvojila srebrnu medalju na prvenstvu Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 197

  • Fenix 10.03.2016.

    U cemu je to mama uspjesna ???

  • Cipelcug 10.03.2016.

    Čestitam!!!!!

  • ilmare 10.03.2016.

    Bravo curo ! Jedan od najtežih sportova .Trebaju se roditelji ugledati na TEBE , a ne obratno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare