To je to što me zanima!

Uspješna šok-terapija: Šuškov Osijek zabio poker splitovcima

Ivo Šušak fantastično je startao na klupi Osijeka. "Bijelo-plavi" su svladali Split 4-0 i tako se makli sa zadnjeg mjesta ljestvice. Bio je to festival lijepih golova u Osijeku
Vidi originalni članak

Nakon šest prvenstvenih utakmica u nizu bez pobjede, Osječani su napokon dočekali svoju žrtvu. U Gradskom vrtu je u 21. kolu MAXtv Prve lige pao Split 4-0, što će doći kao melem na ranu slavonskom prvoligašu u debiju u trećem mandatu trenera Ive Šuška.

"Bijelo-plavi" su poveli u 34. minuti iako su do tog trenutka bili podređeniji protivnik. Barišić je ubacio s lijeve strane, a Perošević atraktivno preko glave pogodio u sami desni kut Splitova gola za 1-0. Bio je to festival lijepih golova Osijeka.

Drugo poluvrijeme otvorio je Osijek pokušajem Vojnovića, a nakon što je Marko Rog propustio "zicer" nedugo potom i propustio realizirati situaciju licem u lice, domaćin je prelomio utakmicu u 67. minuti.

Opet je Borna Barišić napravio pola posla ubačajem iz slobodnjaka, loptu je kratko odbio Roce, a Škorić je dočekao volejem i pogodio u donji desni kut.

Potpuni black-out splitovaca koji nikad nisu slavili u Gradskom vrtu upotpunio je Aljoša Vojnović, bivši igrač crvenih, koji je u 73. minuti nakon asistencije Šorše volejem zabio za 3-0, a Mile Škorić u 84. minuti izborio je i realizirao penal za konačnih 4-0.

Pobjedom će slavonski klub skočiti na ljestvici na osmo mjesto, iznad crte ispadanja, a Split koji ima samo četiri boda više, ostao je na šestoj poziciji.

MAXtv Prva liga, 21. kolo

  • Osijek - Split 4-0 (Perošević 34', Škorić 67', 84' (p), Vojnović 72')
Idi na 24sata

Komentari 33

  • šanto5 14.02.2015.

    Hvala Bogu i....Šušku, tj igračima čestitke za pravu tekmu! Nedaj se Osječe!

  • 14.02.2015.

    Obavještenje! 27.2.2015. Istra-Lokomotiva prelaz 2/1, kvota 20-30, uplatite i uzmite lovu, idemo zatvorit kladionice, Mamić časti

  • kulja 14.02.2015.

    Važna pobjeda za Osijek

Komentiraj...
Vidi sve komentare