To je to što me zanima!

Usred noći poruka na stadionu Dinama: Sve ste bliži Mirogoju!

U noći sa srijede na četvrtak maskirani muškarci su ispred Dinamovog fan shopa donijeli transparent i zapalili lampione. Na transparentu je strašna prijetnja, poruka kako je ljudima iz Dinama Mirogoj sve bliže
Vidi originalni članak

Dinamo je poslao pismo predsjednici, premijeru i prvome čovjeku MUP-a, bio je to dramatičan apel. Navode da se klub nalazi pod pritiscima pojedinih osoba 'koje su od strane nadležnih državnih tijela označene kao nositelji organiziranog kriminala u Republici Hrvatskoj' te da su se iste te osobe otvoreno angažirale da 'preuzmu upravljanje Dinamom.

Sad su stigle nove opasne prijetnje, očito s druge adrese. 

Jučer je Zoran Mamić postao sportski direktor Dinama, vratio se nakon tri godine u Maksimir, a to nije najbolje sjelo dijelu navijača. Oni najradikalniji reagirali su na strašan način. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U noći sa srijede na četvrtak maskirani muškarci su ispred Dinamovog fan shopa donijeli transparent i zapalili lampione. Na transparentu je prijetnja, poruka kako su ljudima iz Dinama sve bliži Mirogoju.

U posjedu smo snimke, na kojoj se vidi postavljanje transparenta i paljenje lampiona. Snimke su sa nadzornih kamera. Poslali smo upit u Dinamo, a oni su nam odgovorili i potvrdili incident i strašne prijetnje koje su dobili.

- To smatramo kaznenim djelom prijetnje i u tom ćemo smislu podnijeti odgovarajuće prijave PU Zagrebačkoj. Očekujemo kako će počinitelji tog djela biti otkriveni u najkraćem mogućem roku - poručili su iz Dinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doista, ovo su morbidne prijetnje. Policija će imati pune ruke posla idućih dana. Zaposlenici Dinama su u strahu nakon ovakvih prijetnji. Policija nam je potvrdila kako je upoznata s ovim događajem. 

 

Idi na 24sata

Komentari 242

  • titanik guzi klaunuškog 06.06.2019.

    Pa nista neobicno, s obzirom na barisiceve godine, i jest sve blize mirogoji

  • 06.06.2019.

    To smatramo kaznenim djelom prijetnje i u tom ćemo smislu podnijeti odgovarajuće prijave PU Zagrebačkoj. wau Kao u doba druga Tita

  • 06.06.2019.

    Ma zaboli me ona stvar tko je ovo narucio, bio to Mamic, uprava ili "Dinamo to smo mi" nebitno je.Ove sto su ovo napravili 5 godina u zatvor. Ne bih volio u susjedstvu imati takve bolesnike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare