To je to što me zanima!

Drama u Osijeku! Bohar zabio penal u nadoknadi, a gol na samom kraju im poništio VAR

Osijek i Gorica remizirali su 1-1 u derbiju HNL-a. Gorica je vodila od 55. minute, a potom se Osijek malo probudio. U 91. minuti Bohar je zabio penal, a onda je počela drama
Vidi originalni članak

Osijek i Gorica remizirali su 1-1 u prvom nedjeljnom derbiju HNL-a.

Iako smo na samom kraju utakmice gledali pravu dramu, prvo poluvrjieme bilo je poprilično sporo. Obrane su igrale čvrsto te nismo imali priliku vidjeti neke ozbiljne šanse.

U drugom poluvremenu, u 55. minuti, Matar Dieye izbio je na sam vrh napada u kontri, izašao 1 na 1 pred Ivušića, pucao, a ovaj mu je obranio pokušaj udarca. Potom je pokupio odbijanac te ga zabio! 

U nastavku se igrao znatno otvoreniji nogomet, a Osijek je u 91. minuti došao do penala nakon što je pao Ivan Santini. Penal je mirno zabio Bohar.

Potom je Osijek u trećoj minuti nadoknade opet imao dobru priliku koju Bjeličini igrači nisu iskoristili, a onda - prava drama! Bočkaj je poslao ubačaj u šesnaesterac, tamo se našao Erceg i ubacio loptu u mrežu za 2-1 i potpuni preokret! Igrači Osijeka bili su u ekstazi, no nakon dugotrajne provjere VAR soba je ustvrdila kako je njegovo rame bilo ispred tijela braniča  te je dosuđeno zaleđe!

Osijek je i dalje prvi, a Gorica treća.

Idi na 24sata

Komentari 303

  • Ero Blatnica 07.03.2021.

    Osijek postao najomrazeniji klub u Hrvata.... s razlogom naravno

  • mihic1 07.03.2021.

    Bolje bi bilo da ne komentira sudenje....trebali su razbiti Goricu a ne sad tu neke alibije iznositi.Osijek je lose odigrao i to je to ...bolje da je to spomenuo..

  • Zgstrong90 07.03.2021.

    I ode prvenstvo lagano 🤣🤣A tako ste se nadali, hahaha. Neka, neka, zeleni ste vi jos, jako zeleni 😜Gorica ce zavrsiti ispred vas😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare