Obavijesti

Sport

Komentari 303

Drama u Osijeku! Bohar zabio penal u nadoknadi, a gol na samom kraju im poništio VAR

Drama u Osijeku! Bohar zabio penal u nadoknadi, a gol na samom kraju im poništio VAR

Osijek i Gorica remizirali su 1-1 u derbiju HNL-a. Gorica je vodila od 55. minute, a potom se Osijek malo probudio. U 91. minuti Bohar je zabio penal, a onda je počela drama

Osijek i Gorica remizirali su 1-1 u prvom nedjeljnom derbiju HNL-a.

Iako smo na samom kraju utakmice gledali pravu dramu, prvo poluvrjieme bilo je poprilično sporo. Obrane su igrale čvrsto te nismo imali priliku vidjeti neke ozbiljne šanse.

U drugom poluvremenu, u 55. minuti, Matar Dieye izbio je na sam vrh napada u kontri, izašao 1 na 1 pred Ivušića, pucao, a ovaj mu je obranio pokušaj udarca. Potom je pokupio odbijanac te ga zabio! 

U nastavku se igrao znatno otvoreniji nogomet, a Osijek je u 91. minuti došao do penala nakon što je pao Ivan Santini. Penal je mirno zabio Bohar.

Potom je Osijek u trećoj minuti nadoknade opet imao dobru priliku koju Bjeličini igrači nisu iskoristili, a onda - prava drama! Bočkaj je poslao ubačaj u šesnaesterac, tamo se našao Erceg i ubacio loptu u mrežu za 2-1 i potpuni preokret! Igrači Osijeka bili su u ekstazi, no nakon dugotrajne provjere VAR soba je ustvrdila kako je njegovo rame bilo ispred tijela braniča  te je dosuđeno zaleđe!

Osijek je i dalje prvi, a Gorica treća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
24. KOLO HNL-A 15 SATI , Stadion Gradski vrt, Osijek
Osijek
Bohar 90+1'
1 : 1
Gorica
Dieye 55'
Sortiranje događaja
90+8'

Nakon nekoliko minuta pregledavanja ove situacije, donesena je odluka - gol je poništen! Desno rame strijelca bilo je ispred braniča Gorice!

90+5'

Nakon ubačaja Bočkaja zabio je Erceg! Osijek vodi, nevjerojatno! VAR soba i dalje pregledava gol, ali čini se da je sve regularno!

90+5'

GOOOL! Nevjerojatno, Osijek vodi!

90+3'

Imali su Osječani sve pred sobom sad! Prvo opasan ubačaj koji je odbio Banić, pa odbijanac jedan, odbijanac drugi... Ali ostaje 1-1!

90'

Bit će pet minuta nadoknade!

Komentari 303