To je to što me zanima!

Uvjerljivo dobiti Andoru s dva 'fenomena' u napadu

U prvoj postavi momčadi protiv Andore nastupiti će Eduardo Da Silva i Ivan Klasnić, napadači koji su prošli teške dane zbog ozljede i bolesti
Vidi originalni članak

Na treninzima u Rovinju Slaven Bilić uigrava napadački tandem Eduardo - Klasnić. Odluči li se igrati s dvojicom napadača, zaigrat će upravo najfenomenalniji tandem na svijetu. Obojici su liječnici predviđali da će biti sretni budu li ikad igrali nogomet, a sad će biti jedan kraj drugoga u hrvatskom dresu.
- Nemam neke posebne štitnike za nogu, više mi ne trebaju. Normalno je bandažiram zavojima kao i svi drugi, a ponekad nosim čarapu, koja služi za poboljšanje cirkulacije u nozi i koristi se prije svega pri putovanjima. Jedino što imam jest kostobran, ali ni on nije nešto poseban, osim što ima produžetke do gležnja. Ali ne mogu oni pomoći da se ne obnovi ozljeda - rekao je Eduardo, koji je još nekoliko puta ponovio da je spreman za sve fiizčke napore.
- Nedostaju mi jedino utakmice. I zato jedva čekam tu utakmicu u Andori. Ne bojim se nikakvih duela i ozljeda - dodao je Eduardo.
Za razliku od njega, Ivan Klasnić i dalje nosi štitnik za bubrege, na svakoj utakmici, treningu. Pije svakodnevno i tablete za normalan rad bubrega, a djelovanje lijekova može biti neutralizirano, recimo, povraćanjem. A baš je prije nekoliko dana Klasnić imao crijevnu virozu, povraćao, ali, srećom, bez ikakvih posljedica. Ivan, inače, izgleda odlično, sad je još i nekoliko kilograma lakši.
- Koliko sam izgubio? Pa, jesam nešto. Ali, ja sam uvijek takav, zar ne? - uz smiješak je rekao Klasnić, ne želeći reći je li gubitak kila posljedica viroze.
Uglavnom obojica su odlično spremni, momci, čije karijere su sjajan temelj za Hollywood, imat će glavnu ulogu u slamanju Andore. Eduardo je za dugoga oporavka očito trenirao i na Playstationu. Pa iako Nikola Kalinić slovi kao veliki majstor te igre, priča se da Eduarda nitko ne može skinuti.
Dino Drpić najbolji je za ping-pong stolom. Drpu u stolnom tenisu malotko može pobijediti, pogotovo ne više puta zaredom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • RastaManFan 28.03.2009.

    hehe stvarno su fenomen...ajde decki nek vam se otvori samo...

  • buffon_boy 28.03.2009.

    J....te kalinić nećemo igrati na penaleeee hahahahahhahahaha

  • jurajunior 28.03.2009.

    kalinić da proživi tri života neče biit dobar kao klasnić....

Komentiraj...
Vidi sve komentare